Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Te is kitiltottad volna az...

Te is kitiltottad volna az életetekből az anyóst? Hogy lehet valaki ilyen szívtelen?

Figyelt kérdés

Januárban 37 hetes terhesen párommal együtt autóbalesetünk volt,engem azonnal császároztak,napokig nem tudtam magamról,páromat 3 hétig mesterségesen altatták,annyira rossz állapotban volt.

A kislányunknak szerencsére nem lett baja,épen kiszedték belőlem.

Anyósom sosem szeretett,a terhességemet végigveszekedte,mindenáron hzzánk akart költözni és hogy a kicsi az ő nevét kapja.Ezt se én,se párom nem akartuk,kaptuk is a szidalmazást ahányszor a közelünkbe került.

A balesetkor az én telefonom daradobra tört,pároméból az anyjáét megtalálták,értesitették.

Mire magamhoz tértem,a 3 napos lányunk anyós keresztnevét viselte és anyós eliditotta a gyámhatóságnál,hogy ő vihesse haza a picurt.

Tomboltam,párom élet-halál között,anyósnak meg a legfontosabb hogy szétcincálja a családunk.

Bejött hozzám anyós,és közölte hogy bárcsak ott maradtam volna,ő felnevelné a gyereket,és párom is vissza menne hozzá,helyreállna a rend,én úgyis csak felesleges vagyok.

Szüleim megérkeztek végre,24 órában velem volnak,nem engedték többet be anyóst se hozzám,se a picurhoz.

Végül átírták a nevét a tervezettre (csak korházi papirra került fel anyós neve,később lett rendes nevén anyakönyvezve).

Két hét múlva kiengedtek,páromat is felébresztették rá egy hétre,majd hazaengedték őt is,rehabilitációra járok vele azóta is.

Anyóst kitiltottam az életünkből,egyikőnket se látta a kórház óta.

A család párom felőli része azóta is támad,hogy ilyet nem lehet,mégiscsak a kicsi nagymamája,de én nem engedek,felőlem fel is fordulhat aki a halálomat kívánja.

Ti mit gondoltok?

28/N

2013. júl. 3. 09:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt hittem az én anyósomnál nincs gázabb. Tévedtem. Igazad volt amiért kitiltottad.
2013. júl. 3. 12:31
 42/65 anonim ***** válasza:
0%

Igaza van anyósodnak; maradtál volna ott! A gyereknek is jobb lenne, meg a férjednek is!

Az anyódod miatt csinálod a feszkót, ahelyett, hogy a férjedet támogatnád.

2013. júl. 3. 12:33
 43/65 anonim ***** válasza:
100%
12:33, normális vagy???
2013. júl. 3. 12:34
 44/65 anonim ***** válasza:
100%
12:33-nak fel kéne kutatnunk az ország legjobb pszihológusát, habár rajta az sem segítene.
2013. júl. 3. 12:43
 45/65 anonim ***** válasza:
100%

12:33-as csak provokáció!!!

Számomra érthetetlen belső motivációja van anyósodnak.

Egy egészséges lelkületű ember ilyen esetben aggódna a fiáért, majd aggódna azért, hogy nehogy baj legyen a fia szerelmével (mert akkor rossz lesz a fiának) és aggódna a kisunokért, hiszen ez is trauma lehet a fiának.

Csupa aggodalom, ami közepette nem tud normális döntést hozni, habvozik, tanácstalan, DE semmiképp NEM LEHET ÁRTÓ és míg a fia élet-halál közt fekszik, nem teheti tönkre a fia családját.

Az ilyen ember beteg és nem igazi szeretetet érez a fia iránt.

Igen, abszolút jól tetted, hogy anyóst egy életen át kitiltottad az életedből, mert ő nem csak neked, hanem a saját fiának és unokájának akart rosszat bármi áron, bármilyen eszközzel!!!

2013. júl. 3. 12:59
 46/65 anonim ***** válasza:
100%
hallod, én nem vagyok anyós ellenes, és sokszor nem értek egyet az itteni kérdezőkkel, de ez már az a szitu, amikor én is azt mondom, állj! Nem tudom, egyes emberek mit képzelnek magukról, de ez hallod? nagyon durva :( én sem engedném a közelébe. Azóta próbálkozik egyébként? mond valamit?
2013. júl. 3. 13:06
 47/65 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, amit tettél. Én is kitiltottam volna az életemből, nem hagytam volna, hogy miatta tönkre menjen az életem. Legyél boldog a pároddal, és kisbabáddal :)
2013. júl. 3. 13:22
 48/65 anonim ***** válasza:
100%
12:33-kor beírt az anyós :D
2013. júl. 3. 13:25
 49/65 anonim ***** válasza:
100%

A 12:33-asnak pont ilyen anyóst kívánok, mint a kérdezőé. Éljen vele egy háztartásban, lehetőleg összezárva napi 24 órában!

Bár szerintem is maga az anyós tisztelt meg minket. Jól vagy, Bözsi?

2013. júl. 3. 13:29
 50/65 anonim ***** válasza:
100%

Ne kételkedj magadban, egyáltalán miért gondolkodsz? Annak a boszorkánynak semmi keresnivalója a gyereketek közelében, milyen szülő már ő - élet-halál közt lebeg a fia, és nem mellette imádkozik, hanem háborúzik és gyereket lop?! (nem beszélve, h az első pill.-ban azért a kicsiben sem lehetett biztos, h nincs-e gond - azt hogy neked mit mondott.... hát, arra nem is reagálok)

Hülye p..a - már csak nem engeded a kicsihez, hát miféle értékrendet közvetítene, mint nagymama? Legyél minnél

gonoszabb és ostobább kisunokám, hadd utáljon a világ?

Nem vagyok híve az erőszaknak, meg kicsit le is nézem a verekedő családokat, de most rájöttem, h bizony vannak esetek, amikor érthető, ki kellett volna tépni az összes kócát. Persze értető, h volt más gondod is, kivert a víz, ahogy ezt a szitut elképzeltem.

Kérdező, szerintem örülj, h így "megúsztátok" és főleg, h a picinek nincs semmi baja, hál istennek - azt hiszem nagyon szerencsések vagytok. Ezt kellene a férjednek is tudatosítania.

Az anyósod kócához :-): ami késik, nem múlik, és az ilyet soha nem lehet elfelejteni sem megbocsátani, aki ezt mondja, az hazudik! Biztosan megmondanám neki, ha még egyszer interakcióba kerülnék vele, h ne felejtse el "anyuka", tartozok magának - én sem fogom elfelejteni!(Megfordult a fejemben, h esetleg nem beteg a nő - ilyet csinál normális ember??)

12:33as, gondolom te is pszichiátriai eset lehetsz, kár h nem tudok 2szer piros kezet nyomni. Szégyellheted magad, ilyet írni valakinek, aki ilyesmin ment át!

2013. júl. 3. 15:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!