Adnátok valami útra valót, hogy tudtatok egy számotokra igen fontos személyt kizárni az életetekből?
Nagyon szenvedek már a jelenlegi kapcsolatomban, ahol én vagyok az egyoldalúan szerelmes alany...
Tudom, hogy ennek a kapcsolatnak akkor lesz vége amikor én úgy döntök, mert ő addig fog jönni amíg én hagyom és akarom.
Szóval, ha ti is voltatok hasonlóan rossz helyzetben, akkor hogy sikerült ezen felülkerekedni??
Hogy bírtátok megállni, hogy ne vegyétek fel a telefont, ne írjatok vissza neki, ha azt mondta egy idő után, hogy hiányzol, hogy tudtad megállni, hogy ne találkozz vele?
Barátnőm volt ilyen szituban... Ha ideig-óráig is bírta, végül mindig újrakezdte azzal a sráccal, aki a háta mögött többször megcsalta. Egyszerűen el akarta hinni a hazugságait. Bármit mondhattunk neki, az eszével tudta, hogy nem szabad vele már beszélnie sem, de nem bírta megállni.
Végül úgy tudta lezárni, hogy teljesen véletlenül meglátta a srácot egy újságban nyilatkozni, ahol közös fotón szerepelt egy lánnyal, akit barátnőjeként említettek. Az előző napon még neki írogatott szerelmes üziket a srác...
Most, hogy sikerült túllépnie ezen a sok évig húzódó kapcsolaton, már boldog kismama!
Ezért csak annyit tudok tanácsolni, hogy hidd el, hogy igenis boldog lehetsz mással, és adj esélyt másoknak! A régi pasid pedig soha nem fog megváltozni! Ha akart volna, már megtette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!