Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Te is kitiltottad volna az...

Te is kitiltottad volna az életetekből az anyóst? Hogy lehet valaki ilyen szívtelen?

Figyelt kérdés

Januárban 37 hetes terhesen párommal együtt autóbalesetünk volt,engem azonnal császároztak,napokig nem tudtam magamról,páromat 3 hétig mesterségesen altatták,annyira rossz állapotban volt.

A kislányunknak szerencsére nem lett baja,épen kiszedték belőlem.

Anyósom sosem szeretett,a terhességemet végigveszekedte,mindenáron hzzánk akart költözni és hogy a kicsi az ő nevét kapja.Ezt se én,se párom nem akartuk,kaptuk is a szidalmazást ahányszor a közelünkbe került.

A balesetkor az én telefonom daradobra tört,pároméból az anyjáét megtalálták,értesitették.

Mire magamhoz tértem,a 3 napos lányunk anyós keresztnevét viselte és anyós eliditotta a gyámhatóságnál,hogy ő vihesse haza a picurt.

Tomboltam,párom élet-halál között,anyósnak meg a legfontosabb hogy szétcincálja a családunk.

Bejött hozzám anyós,és közölte hogy bárcsak ott maradtam volna,ő felnevelné a gyereket,és párom is vissza menne hozzá,helyreállna a rend,én úgyis csak felesleges vagyok.

Szüleim megérkeztek végre,24 órában velem volnak,nem engedték többet be anyóst se hozzám,se a picurhoz.

Végül átírták a nevét a tervezettre (csak korházi papirra került fel anyós neve,később lett rendes nevén anyakönyvezve).

Két hét múlva kiengedtek,páromat is felébresztették rá egy hétre,majd hazaengedték őt is,rehabilitációra járok vele azóta is.

Anyóst kitiltottam az életünkből,egyikőnket se látta a kórház óta.

A család párom felőli része azóta is támad,hogy ilyet nem lehet,mégiscsak a kicsi nagymamája,de én nem engedek,felőlem fel is fordulhat aki a halálomat kívánja.

Ti mit gondoltok?

28/N

2013. júl. 3. 09:29
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, ezek után én sem akarnám látni többet!
2013. júl. 3. 09:33
 2/65 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szituációban megtettem. Nekünk nem volt balesetünk, de voltak egészségügyi problémák. Ezt kihasználták. A közelébe sem fogom engedni a gyerekemnek, ha kell elmegyek ebből az országból.
 3/65 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy egy ilyen húzás után az életben többet látni sem szeretném ezt a nőt.
 4/65 anonim ***** válasza:
58%
Gondolom meg volt az oka, hogy utáljon téged(ami a legtöbb esetben nem is helyén való kis piti ügy miatt). Amit tett veletek senki nem nézte volna jó szemmel. a rokonság meg persze az anyóst védi. összességében szerintem jól döntöttetek.
2013. júl. 3. 09:38
 5/65 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van.
2013. júl. 3. 09:39
 6/65 A kérdező kommentje:

Azért utál,mert rávettem páromat,hogy jobb munkalehetőségért költözzünk 350km-re a szülővárosától,ahol anyós is él.

(mindkettőnknek háromszoros fizu évekig,aminek hála (és a céges balesetbiztositásnak) most sem szorulunk anyagi segitségre,pedig ahogy visszahallom anyós azt várja hogy menjünk hozzá kuncsorogni)

2013. júl. 3. 09:42
 7/65 anonim ***** válasza:
93%
Tipikus fiús anyuka, azokból van a legrosszabb anyós :S
2013. júl. 3. 09:48
 8/65 gömbicica ***** válasza:
11%

kedves 7/7-es!

a lányos anyuka milyen? ő csak szimplán anyuka.

az ha anyós lesz, akkor 90 %-ban jóban lesz a vejével.

Lám mégiscsak a nőkkel van a probléma!

(én is fius anyuka vagyok!!!)

2013. júl. 3. 09:53
 9/65 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Azt jól veszem ki a szavaidból, hogy férjed teljes mértékben melletted áll?
2013. júl. 3. 09:56
 10/65 anonim ***** válasza:
48%
nem feltétlenül lesz fiús anyukából rossz anyós.
2013. júl. 3. 09:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!