Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Édesanyámmal élek ide költözöt...

Édesanyámmal élek ide költözött hozzánk a menyasszonyom! Elötte anyámat kérdeztem hogy jöhet e hozzánk és nem e lesz gond? Azt felelte hogy oké nem lesz gond!

Figyelt kérdés
De amióta itt van anyám már szinte betegesen keresi benne a hibákat! Azt mondja anyám hogy mi azt akarjuk hogy ő meghaljon meg hogy feleslegesnek érzi magát meg mi leszarjuk őt stb stb!Pedig szó sincs ien dolgokról nem merünk már hozzá szolni meg ienek mert mindent félre értelmez és minden mozdulatunkba csak a rosszat látja és ezekből a dolgokból nagyon sok veszekedés van! Nem tudom mitévő legyek már ki vagyok idegileg nem nagyon birom! Mit tegyek?
2013. jún. 27. 10:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Az a gond hogy most rossz anyagi körülmények között vagyok! Albérlet se nagyon jöhet szóba! Anyosékhoz meg félem menni mert félő hogy ott is iesmi hangulat lesz!
2013. jún. 27. 16:39
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
Újabb példa arra, hogy miért ne költözzön valaki anyósékhoz. De hiába a sok elrettentő történet mindenki szeret felnőttet játszani
2013. jún. 27. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!