Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak? :' (

Mit csináljak? :' (

Figyelt kérdés
A barátommal a szüleinél lakunk első gyermeküket várjuk...csakhogy van egykis baj...:| nemrég a sogornőm ide költözött a férjével és 2 kis gyerekével..elég sokat vár el tőlem ahhoz képest hogy semmi köze hozzá hogy mit és mennyit csinálok..ráadásul veszélyeztetett terhes vagyok de ő elvárja hogy a 3 szobát ebédlőt fürdőt konyhát takarítsam...most anyósom is kezdi...de a barátom semmi képpen nem akar elköltözni velem de már kivagyok..:S segitsetek mit csináljak?! ( ez miatt voltam kórházban is..depressziós voltam 1 hétig alig ettem)

2013. jún. 10. 14:02
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Na lehet hogy nagyon félre értett itt valaki valamit..nem arról van szó hogy nem söprök fel vagy nem főzök sőt vasárnap én is ablakot pucoltam...tőlem ott nagyon sokat vártak el ahhoz képest hogy 5 hónapos veszélyeztetett terhes vagyok és ráadásul akkor akarták a legtöbbett mikor vesemedence tágulatom volt + fel is voltam fazva és alig tudtam mozogni..de mégis mindennap elvárták hogy emelgessem a nehéz lavort tele mosott ruhával,mosogass naponta 10x ,ugyanígy a felmosás meg hajolgass egész nap a 2 gyerek játékaiért mert az anyjuk vagy fb-zik vagy teszi magát tűrögetni...és ez mellett bajuk volt hogy 5-6 óra felé lepihentem úgy néztek rám mint ha nem csináltam volna egész nap semmit..ez volt a baj csupán :)

és a párom meg úgy vettem rá a költözésre hogy mire hazajött a munkából itt volt a bátyám a kocsival bepakolva az összes cuccommal..és mondtam neki hogy jön velem vagy marad :) és végülis kiderült hogy mégis kitart mellettem :) köszönöm minden válasz adónak a segítséget sok erőt adtatok nekem <3

2013. jún. 12. 11:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!