Mit csináljak? :' (

Hú, szép lehet, anyóséknál 3 szobában 3 család...
Azért remélem a saját gyermeketeket várjátok és nem az anyósékét...
Az elkötlözésen kívül nincs más jó tanács. Oda se kellett volna költözni. Még a madarak is előbb fészket raknak, és csak utána tojnak...

Egyáltalán nem csinálsz semmit csak vagy,mert veszélyeztetett terhes vagy?Én is az voltam,de attól még rendben kellett tartanom a lakást meg kellett főznöm.Biztosan nem azt várják el tőled,hogy mindent te csinálj,de azért valamiben segíthetnél.
Egyébként minden esetben az lenne a legjobb ha szépen elmennétek albérletbe.Beszéld meg a pároddal,de ha egyáltalán nem akar anyuci szoknyája alól kibújni akkor egyedül kell lépned valamit,mert késöbb csak rosszabb lesz!

Ti is és sógornődék is anyósodék nyakára vállaltatok gyereket. Mit vártok? A sógornődnek tényleg semmi köze hozzá, miért nem ő csinálja? Te ne csinálj semmit. Vagyis egyet: költözz el. Éljétek a saját életeteket a gyereketekkel, nem kell máshoz alkalmazkodni.
Annak a válaszolónak, aki azt, írta, hogyha egyedül lennétek, akkor ki takarítana, azt üzenem, hogy én is keményen veszélyeztetett terhes voltam és a párom MINDENT átvállalt tőlem, mert az, hogy a babának ne legyen semmi baja, megér minden áldozatot mindenkitől, egy takarítás miatt nem veszélyeztetjük az egészségét. Heti egyszer pedig takaírtónőt hívtunk, aki 2500 ft-ért megcsinált mindent. Aki gyereket vállal, annak fel kell készülnie plusz kiadásokra. Nem került többe a takarítónő, mintha a gyerek megbetegszik és gyógyszer kell neki, vagy csak egyszerűen a pelenkája. Akinek ennyi nincs már most, az ne vállaljon gyereket!!! Az kéne még, veszélyeztetett kismama kádat suvickoljon...

Bocsi,ezzel kellett olna kezdened :) az jött le nekem,hogy nem is akarsz csinálni semmit.
Na mindegy hagyjuk is a takarításos dolgot....alap dolgokat csinálj csak meg amit bírsz,a többit pedig nem is várhatnák el tőled,még ha nem lennél veszélyeztetett sem.
Állítsd a párod kényszer helyzetbe.Mondd neki,hogy te ezt nem vagy hajlandó tovább csinálni,ez nem lesz jó a babának sem.Sem most sem pedig ha megszületik.Mondd meg kerek perec,hogy te mész.Veled tart e vagy sem.Ha nem akkor biztos rossz lesz neked egy darabig,de rájössz majd akkor ennyit is ér az egész,akkor valójában nem is szeret téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!