Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak? :' (

Mit csináljak? :' (

Figyelt kérdés
A barátommal a szüleinél lakunk első gyermeküket várjuk...csakhogy van egykis baj...:| nemrég a sogornőm ide költözött a férjével és 2 kis gyerekével..elég sokat vár el tőlem ahhoz képest hogy semmi köze hozzá hogy mit és mennyit csinálok..ráadásul veszélyeztetett terhes vagyok de ő elvárja hogy a 3 szobát ebédlőt fürdőt konyhát takarítsam...most anyósom is kezdi...de a barátom semmi képpen nem akar elköltözni velem de már kivagyok..:S segitsetek mit csináljak?! ( ez miatt voltam kórházban is..depressziós voltam 1 hétig alig ettem)

2013. jún. 10. 14:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat sokat segitettetek :) beszélek a párommal és lépünk..mégegyszer köszönöm :))
2013. jún. 10. 15:53
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
engem az egészben nem is az zavar, hogy nayósodénál laktok és így vállaltatok babát, hanem hogy egy ilyen férfival vállaltál aki nem áll ki melletted. Én is mennék, vagy vele, vagy nélküle.
2013. jún. 10. 15:56
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Vagy költözz el a pároddal, vagy beszéld meg a pároddal, hogy most helyetted ő vegye ki a részét a házimunkából, mert te nem tudod. Elég szomorú, hogy 2 nő nem bír el a lakással, hogy a várandós anya pihenhessen ha veszélyeztetett. Ez így hosszú távon tuti nem fog működni. Párod miért nem akar elköltözni?
2013. jún. 11. 08:45
 14/21 A kérdező kommentje:
hát azt mondja megszokta a városi életét meg nem akarja otthagyni az anyáékat..de már megoldva a dolog még ezen a héten költözködés :)))
2013. jún. 11. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Ennyire ellene volt a költözésnek, most meg pikkpakk belement? Hogy zajlott ilyen simán?

Örülök neki, nem rosszból kérdezem. :) Csak ennél rosszabbul hangzott az eddig elmondottak alapján.

2013. jún. 11. 19:32
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
En a suli utan a paromekhoz koltoztem. Kb. ra 4 honapra terhes lettem. Mindig mindenbe beleszoltak, a parom meg csak nagyokat hallgatott. Megmondtam neki, hogy a kovetkezo honapba megyunk kulon lakni, ha jon akkor jon, ha nem akkor nem.Hozzateszem hogy kettonknek havi 120-130 ezer bevetelunk volt, amibol a kulon alberlet ara 60 ezer forint, meg plussz a csekkek. ( telefonok, tv stb.)A terhessegrol csak annyit hogy en is veszelyeztetett terhes voltam, de a 6. honapig meloztam,mert muszaly volt, jo csak eladokent, nem veszes. Mikor hazamentem, meg foznom kellett, takaritanom, mosnom, boltba szaladni, hadd ne soroljam. A parom is reggeltol keso estig melozott, hogy egyaltalan meg tudjunk elni. November vegere voltam kiirva, meg a szules elotti napokon is nagytakaritottam, ablakot pucoltam, babaruhat vasaltam, stb, hogy mire hazajovunk a korhazbol minden rendben legyen. Persze a parom is megcsinalta volna, de en csak akkor erzem tisztanak a lakast, ha en csinalom. Amugy te sztem nagyon elhagyod magad, ha meg nem tudsz az anyosodekkal elni, ( amit sztem senki se tud) akkor menjetek el. Felnott emberek vagytok, alljatok mar a labatokra, ha mar egyszer gyereket vallaltatok. Bocs az ekezetekert
2013. jún. 11. 20:41
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vagyok veszélyeztetett , de így a 8 hónapban egy ablakpucolást már nem vállalnék be, félek hogy leesnék a létráról. Nem ilyenkor kell bizonyítani, a fene nagy ügyességet. Igazándiból fél óra takarítás után már pihenni kell, különben légszomjam van. Támogató környezet kell, anélkül sokkal könnyebben ideges lesz az ember, és a pszichés dolgok a legveszélyesebbek. A magas vérnyomás pl akár meg is ölhet.

Az az idióta, aki ilyenkor a babáját kockáztatja!

2013. jún. 12. 00:57
 18/21 anonim ***** válasza:
26%

Kedves utolso Hat hogy te 8 honaposan nem vallalsz ablakpucolast, az a te dolgod. szerencsere nalunk nem voltak annyira magasan, hogy letrara kelljen allni. Szerintem azert mert vki terhesen takarit, az nem veszelyezteti a babat. Jo persze nem azt mondom hogy huzzon ki mindent a helyerol vagy ilyesmi, de sztem senki nem szakad bele egy fozesbe vagy egy portorlesbe. Aki meg igen az tuti ratesz egy lapattal.

En is voltam terhes, nagyon boldog voltam meg orultem neki, de nem hisztiztem meg nyafogtam minden kis aprosagert. A nok 90 szazaleka szul gyereket, szoval emiatt felesleges hisztizni...........

2013. jún. 12. 01:53
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

Épp azt mondom, hogy ez nem hiszti kérdése. Pihenni kell és kész, nem pedig keményíteni a takarításban.

Amit tudok megteszek, ami felől meg kétségeim vannak kihagyom. Ilyen pl a kádsúrolás, ahova egyszerűen félek behajolni, nehogy elcsússzak.

Szédülök, és rossz a mozgáskoordinációm. Aki nem fél, az tegye. Szerintem nem kellene, magamból kiindulva.

2013. jún. 12. 09:54
 20/21 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Manocska,

úgy tűnik, te még nem voltál veszélyeztetett terhes. Mondjuk én sem, de ismeretségben akadt, és a doki konkrétan a felkelést is kb. annyira korlátozta a nőnél, hogy kimehet a wc-ig. Van ilyen, örülj neki, hogy te olyan szerencsés voltál, hogy nem volt szükség efféle óvintézkedésekre. Nem, nem szakadt volna bele az ablakpucolásba, csak maximum megszül 6 hónaposan, no de lényeg, hogy ragyogjon a lakás...?

A másik: nagyon sokaknak az egyensúlyérzékét teljesen megváltoztatja a terhesség, a test súlypontja tök máshova kerül, van aki ezt rosszabbul érzi, kompenzálja. És nem mindenkinek az ablaka érhető el a földről, mi társasházban lakunk, nincs nagy belmagasság, de az ablak teteje 270 cm. Én pl. 160 vagyok, nem érném fel. És igen, szerintem sem kell minden apróság miatt hisztizni, meg egy pohár vízért is a másikat ugráltatni, de hogy 8 hónapos terhesen nem másznék fel oda megpucolni, az tuti. A lehetséges rizikó (leesek, összetöröm magam vagy a gyereket) és a haszon (tiszta ablak) összevetve nincs arányban.

2013. jún. 12. 10:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!