Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan várják el azt, hogy...

Jogosan várják el azt, hogy ezek után segítsünk nekik?

Figyelt kérdés
Anyósoméknak hitel volt a házukon, nem tudták egyedül fizetni, ezért megbeszéltük, hogy hozzájuk költözünk, fizetjük a hitelt és a rezsi ránk eső részét, cserébe csak azt kértük, hogy ne telepedjenek ránk. Beköltöztünk és ahogy lecsengett az újdonság varázsa egyre inkább beleszóltak az életünkbe, végül 1,5 évvel később elköltöztünk, vettünk egy saját lakást, mert kibírhatatlanná vált az életünk. Anyósomék akkor fröcsögtek, hogy jobb is ha eltűnünk, mert csak a baj volt velünk és élősködtünk rajtuk, hisz még lakbért sem fizettünk. Most megkerestek minket, hogy lassan viszi a bank a házukat, mert vagy a hitelt fizetik vagy a rezsit és most már minden a kikapcsolás szélén áll, így a rezsire kell fizetniük. Azt várják tőlünk, hogy fizessük ki helyettük, hiszen ők évekig ingyen szállást(?) biztosítottak nekünk. A férjem hajlik rá, hogy valahogyan segítsünk, de én nem merek felvenni egy újabb hitelt (a mi házunkra is fizetünk), hogy őket kirángassuk a sz**ból.
2013. máj. 29. 08:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
az én párommal is ez a baj, az anyjáért ölne, az anyja meg ezt kihasználja, panaszkodik, hogy nincs pénz, nem mondja, de elvárja hogy állandóan pénzeljük őket... nem tudom elhinni, hogy lehetnek ilyen szülők, akik a saját gyereküket akarja hitelbe vonszolni, holott tudják, milyen rossz ha bedől a hitel és nyomorba kerül az ember...
2013. júl. 10. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!