Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet túlélni az...

Hogyan lehet túlélni az anyós-meny konfliktust?

Figyelt kérdés
Amióta terhes vagyok teljesen kifordult magából az anyós, és ránk akar telepedni. Amióta megvan a baba is szó szerint, ide akar jönni, hogy megmutogassa,mit hogy kell..egy ellenség lettem a számára,és bár a fiával már javult a kapcsolata, és a fia már beszélt vele,hogy ne szóljon az életünkbe.Főleg mikor kettesbe vagyok vele,most is ossza a jótanácsait..A helyzetet nehezíti,hogy van egy lánya, akivel szintén picit megromlott a viszonyunk,az anyóst meg zavarja, ha nem az van,ahogy a lányáéknál történnek dolgok...ott is vannak gyerekek.Akármit csinálok mindenbe csak a rosszat látja, és szinte már frusztrál ha itt van,hogy éppen milyen hibát lát a gyerek körül..Már szinte alighogy megszületett a gyerek,fájt a hasa,azon gondolkodott milyen betegsége lehet, napokig itt volt..a megnyugtató szavak helyett, mindig rámijesztett a negatív dolgaival,aggódásaival..a fia háta mögött mégjobban mondja a dolgait,mit hogy kéne,és velünk akar lenni hétköznap..Fáj, hogy a terhességemet és az első hónapokat konfliktusok és veszekedések árnyékolták be,amik a férjemen csattantak..nem tudom mit tegyek,meddig fajul, nem akarom,hogy a kapcsolatunkra rámenjen...mert sokszor a párocskámnak mondom,miket mond az anyós nekem,és hogy nem változott a helyzet. Gondolom az anyós arra vár, a fia megint mikor támad neki,hogy elmondhassa árulkodtam.

2013. máj. 28. 12:52
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Sajnos, itt egyedul ez ellen nem sok mindent tehetsz, csak is akkor, ha a ferjed kiall melletted, es nem az anyjanak ad igazat. Sajnos en is voltam hasonlo cipoben, probaltam a dolgokon valtoztatni, ugyanugy, mint ahogy te is, a paromnak hajtogattam a dolgokat, az o fulet ragtam, az anyja hulyesegei miatt, de nem volt eleg eros, hogy mellettem kialljon. Sajnos addig fajult a helyzet, hogy a vegen szetmentunk, mert az egesz szitut ugy eltem meg, hogy neki az anyja szava es tette fontosabb, mint a felesegeert, ez sajnos nincs rendben. Valahogy probald meg felnyitni a szemet, es elmagyarazni neki, hogy ezt te hogy eled meg, es ez neked rosszul esik, es zavar. Csak kozos erovel fog sikerulni, de ugy tuti a siker :)
2013. jún. 5. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!