Hogyan lehet túlélni az anyós-meny konfliktust?
Ne haragudj, de milyen választ vársz? Varázsigét amitől megváltozik?
Ha ott van és beleszól, akkor mond meg neki hogy te vagy az anyja. Ha nem tetszik neki ahogy csinálod, ne nézze. Ha meg megsértődik, egészségére.
Ha meg nem tudod/akarod kinyitni a szád, akkor ne panaszkodj.
Nálunk ugyanez a szitu.Velük együtt éltünk, de eljöttünk,mert sok volt.Mindenbe beleszól,mindíg mindent jobban tud, de például ha vigyáz rá,akkor normálisan megetetni sem tudja, vagy ruhát ráadni.
Engem sem nyugtatott meg soha, ha valamiben kételkedtem, ha a gyerek hunyorgott este,mert fáradt volt,akkor egyből halálos beteg volt, és azonnal orvos.
Ha vásárolni mentünk, mire hazaértünk leült, és nézte,mit-hol-mennyiért vettem.
Szóltam neki szépen, szóltam neki csúnyán, semmi.
Egyébként nekem is megmondta, hogy nem érdekli mit mondok,akkor is jön(mindezt vigyorogva).
Úgyhogy ha jön, én elmegyek itthonról, úgyis az a szövege, hogy a gyerekek miatt jön, de mindíg csak az én nyakamon lóg, gyerekek meg a habokba.
Úgyhogy ő jön, én megyek, aztán unokázzon, érdekesmód így max. 2 órát tölt itt,nem napokat!
Azóta leszarom, tök nyugodt vagyok!
Basszus! Nemet kell mondani!
- anyuka, tessék hazamenni, mert pihenni szeretnénk
- anyuka, nem kell mindennap jönni, nagyon jól boldogulunk magunk is, elég ha kéthetente segít átjönni kitakarítani
- anyuka, ez a mi életünk, tudjuk hogyan kell csinálni
- anyuka, ne tessék mindenbe beleszólni
soroljam még? :)
én nem pontoztam senkit se!--kérdező.
Köszönöm a válaszokat,azért aki hasonló helyzetben van,pontosan tudja,mennyire nem egyszerű. A vita vitát szül. A beszólás a páromon csattan...utána őt nem hagyja békén,és neki mondja,milyen vagyok.
Sztem aki válaszolt, mind volt ilyen helyzetben :-)
A pároddal beszéld át. Én írtam, hogy mondjátok meg hogy mikor jöhet. Egy ideig jött máskor, nem engedtem be. Aztán b.szogatta a párom, ő nem vette fel neki a telefont. Elismerem, nem volt egyszerű, de úgy 1 év alatt normalizálódott a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!