Miért nem várnak a fiatalok az összeköltözéssel és mennék inkább anyóshoz/apóshoz, amiből tudják, hogy sok konfliktus lesz?
Én párommal lakom albérletben, így kettőnk fietéséből egyáltalán nem jelent gondot ezt fenntartani. fejenként 15-20ból kijön. Válasz a kérdésedre: 24 évesek vagyunk mindketten dolgozunk, nem láttuk értelmét tovább maradni szülőknél. 4 éve vagyunk együtt.
24F
szia,második vagyok!
Persze , ez teljesen érthető és logikus döntés, nekünk talán annyiban van szerencsénk, hogy elég jól keresünk még ilyen fiatalon is, tehát tudunk spórolni is mellette!
Egyébként sok ok volt amiért szerettünk volna külön élni, könyebb a munkába járás, több privát szvéra jár nekünk, közös kutya ( :) ) , stb.
De teljesen megértem azokat a párokat akik spórolás céljából inkább nem költöznek külön albiba. Különben sem egyforma beállítottságú mindenki :)
Mert naivak. Elhiszik, amit a szülők ígérgetnek, csak hogy a gyerekekük velük maradjon. Úgy gondolják, hogy ha felállítják a szabályokat, akkor nem lehet gond. Aztán persze előjönnek olyan dolgok, amikre nem is gondoltak. Anyós ígéretéhez híven nem szól bele a magánéletükbe, csak elmondja a véleményét.
Szóval én megértem azt, aki megpróbálja. Azt már nem, aki hónapokig-évekig így él, panaszkodik, de nem változtat "mert a pénz". Meg még ráadásul oda is szül, ami ugye csak késlelteti a költözést.
Mondjuk ilyenekre gondolsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!