Miért nem várnak a fiatalok az összeköltözéssel és mennék inkább anyóshoz/apóshoz, amiből tudják, hogy sok konfliktus lesz?
Utolsó: igen ilyenekre.
És igen sokan a pénzre hivatkoznak, de panaszkodnak is, hogy nem jó, de nem mennének el és oda szülnek gyereket.
nekem is furcsa ez a dolog. menőznek a fiatalok, hogy együtt élnek, miközben csupán az egyik odaköltözött a másik szüleihez és van egy szobájuk, amúgy meg shutup van.
ennek így semmi értelme. költözzenek össze egy külön lakásban, amikor majd lehetőségük lesz rá, ne konfliktusokkal kezdjék a közös életet, mert ez nagyon komolyan rányomja a bélyegét a kapcsolatra, nem csak a jelenben, hanem a jövőben. megmaradnak olyan sérelmek, amiket nem töröl ki 2-3év sem, és így élnek együtt...
nem is lett volna arcom anyám nyakára vinni senkit, aki neki tulképp idegen. mivel nekem is fontos a privát szféra, és még szeretkezni is képtelen vagyok úgy, h anyám a szomszéd szobában alszik :), így inkább vártunk a dologgal.
fantasztikus érzés volt együtt beköltözni az első közös lakásunkba, együtt bénázni mindenféle apróságon, akkor szexelni, amikor épp kedvünk tartja, akkor kelni, akkor feküdni, akkor hazamenni amikor mi úgy érezzük.
a szülőkhöz költözés közel sem egyenlő az önállósággal.
Én 2 évet éltem együtt anyósékkel és betartottam a szabályokat mert kompromisszum képes vagyok és szerintem illedelmes. A problémát nekem inkább a most már sógornőm jelentette aki senkivel sem képes azóta sem együtt élni. Sajnos a feleségem nem tudott kijönni az anyjával.
Szerintem nagyon emberfüggő a dolog.
Gyereket meg eszem ágába sem lett volna oda csinálni mert egy gyerek külön lakást életteret igényel ahol én hozom a szabályokat az anyós após páros meg max tanácsot adhat a feleségemnek és nekem. A linkelt témához kapcsoltan annyit mondanék, hogy megértem, hogy az intim zónáját meg kell hagyni az embernek ha meg nem akarják akkor meg létezik zár is a világon. Azért azt sem árt észben tartania az oda költözőnek, hogy nem otthon van hanem csak egy megtűrt személy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!