Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már 5 éve együtt vagyunk a párommal és a családja is szeretett engem, mert sokat segítettem és a kisöccsével is mindig játszottam, tehát már 4 éve meg voltak velem elégedve. Erre a bátyja hazahozott egy nőt magának, akivel már még amikor nem is találkoztam elkezdett rosszakat mondani rólam ismeretlenbe. 1 év alatt elért annyit, hogy engem megutáltak és nem nagyon mehetek már hozzájuk, ő meg beköltözött. Mivel nem tudom mivel érdemeltem ki ezt, mert nem tettem semmit, nem is tudom igazán, hogy szerezzem magam vissza előző pozíciómba. Amúgy folyamatosan kibeszél engem, és infókat próbál megszerezni rólam (amiket nem igen tud) sőt minden bulit elront, amit nekem szerveznének, befurakodik és ki sem lehet dobatni, és nagyon illetlenül viselkedik. Amúgy tipikusan az a lány, aki nagyon csúnya, de szépnek hiszi magát, mindenkit megszól és meg akar alázni, szóval az a legigázó típus, hogy ki ha én... :) és mindamellett közönséges és szexel tartja meg a kapcsolatait. Mintha széllel szemben futnék, mert a szülőknek beadja, hogy ő egy ártatlan, szegény lányka, akit sajnálni kell, ezért tudott beköltözni páromékhoz is, ahol nem fizet semmit. :( :( :(

2013. máj. 21. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj oda többet hozzájuk. ne akarj elő se lenni. Minek mennél olyan helyre ahol megszólnak téged és kibeszélnek a hátad mögött?
2013. máj. 21. 22:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Amúgy teljesen igazad van, már 2 hete nem mentem oda, csak nagyon rossz, hogy másoknak megadatik a jó kapcsolat az anyós, apóssal. Nekem meg csak a szégyenkezés és a bujkálás jut. Kicsit bevallom irigylem azokat a párokat, akik szabadon mehetnek egymáshoz, és nem kell ilyenen rágódniuk, mert az embernek egyébként is van elég gondja. Szerintem túl sok szabadideje van azoknak akik mások ellen tudnak áskálódni.

Nagyon köszi a válaszod, megerősítettél, hogy jól döntöttem, hogy már egy ideje nem megyek oda, kedveltem is :)

2013. máj. 21. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne is menj oda,azt tudom én is írni.Akik elhisznek minden szemenszedett hazugságot,azok csak olyan emberek is..eléggé agyonmanipulálhatók.
2013. máj. 21. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
De miket mond?
2013. máj. 22. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak azt lehet fúrni, akinek vaj van a füle mögött. Ha te tényleg ennyire "tiszta" vagy, akkor szerintem ezek a szülők se hü.lyék, hogy észrevegyék a dolgokat. Ha nem lenne veled se semmi gond, akkor biztos vagyok benne, hogy nem tudna megfúrni ez a csaj. Ha meg talált rajtad fogást, akkor azt azért találta, mert VAN.
2013. máj. 22. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a párodnak kellene elsősorban kiállni melletted és eligazítani mindenkit aki nem úgy bánik veled ahogy kell. 5 év után már aktuális lenne az összeköltözés is. Amúgy én a helyedben nem mennék oda ahol nem szeretnek és 5 év alatt nem tudtak kiismerni. És ne csak azért szeressenek mert sokat segítettél, meg játszottál a gyerekkel, hanem azért szeressenek mert a fiúk téged választott, és ha szeretik a fiúkat akkor fogadjanak el akármilyen is vagy.Te meg ne vágyódj vissza ilyen helyzetbe. Nem becsülnek oké, akkor nem kell menni. De ha összeköltöztök akkor ne sírjon a szájuk ha a párod sem megy. Amúgy miben nyilvánul meg az anyós.após kapcsolatod? Hogy bánnak veled konkrétan?
2013. máj. 22. 10:35
 7/9 anonim válasza:

Sajnos hasonló cipőben járok.... szeretném ha segítséget kapnék :(

Nekem elsősorban a párom családjával van a problémám. Nagyon szeretjük már egymást 2 éve. Számomra ő tökéletes, úgy érezzük hogy megtaláltuk egymást. Akit mindig is kerestünk. Én 26 éves vagyok, ő pedig 28 éves. Jelenleg a páromnál élünk, mivel nagyon függ a szüleitől. Jómódú családról beszélünk, így a párom nem dolgozik hanem a családi vállalkozásba segít be. Az apa nagyon irányító, akaratos típus, nagyon nehéz természettel megáldva. Vele különösebb problémám nincs, mindössze az, hogy irányítja a fiát, mintha még kisgyerek lenne. Saját döntés szinte semmiben nem hozhat. Az anyós jelölt kezdetben nagyon kedvesnek aranyosnak tűnt, lányaként kezelt. Viszont nagyon más a felfogásunk. Én egy dolgozó nő vagyok, az anyós jelölt viszont csak a vásárlásnak él, a pletykáknak. Ő is irányítja a maga módján a fiát.

Sajnos ebből nem látok változást az elkövetkező évben, hiszem a párom hiába nagyon szeret, egész életében úgy volt nevelve, hogy a szüleivel volt nap mint nap, nagyon szoros a családi kötelék. Ez kezdetben nagyon tetszett viszont már semmi magánszféránk nincs. Gyakran előfordul, hogy az édesanyja még a "szobánkban" van este 11-kor éjfélkor és beszélgetni akar. Én reggel korán kelek, hiszen dolgoznom kell, de valahogy erre senki sem gondol. Ha elmondom a véleményem, akkor pedig sajnáltatja magát.

Segítsetek, van-e így a kapcsolatnak jövője? Mi esküvőről még nem is álmodhatunk, hiszen a mama és a papa szemében még a kisfiúk gyerek. Én szeretnék normál, felnőtt különálló életet élni. Nem vagyok egy nehéz eset, kedves tisztelettudó vagyok. De mostanában nagyon magam alatt vagyok, terveznék a jövőbe, de nem tudok. Egyre stresszesebb, ami lassan a munkámra és az egészségemre is kihat.

Mit lehet ilyen esetben tenni?

2013. máj. 22. 10:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Átérzem a problémád, mert nálunk sem nagy az esélye az összeköltözésnek, nálunk inkább a pénz hiánya miatt. A szerelem erős dolog és ha nagyon szeretitek egymást nem lehet majd elválasztani ilyennel titeket. Mivel mondtad a párod jómódú családból van, lehetséges az a megoldás, ha a párod elkezdene "önállósodni" (tudom, hogy bizonyára önálló), de hogy a szüleinek is valahogy egyre inkább azt mutatni, meg, hogy ő felelősségteljes. Mi elkezdtünk gyűjteni a párommal, mert dolgozunk mindketten egy közös hajlékra, szerintem ti is kezdjetek el, 2 is nagyon szép idő, legyen valami közös cél, illetve egy hely ahova lehet menekülni. A tanácsom, hogy ne lázadj, és ne is haragítsd magadra véletlen se a szülőket, hidd el jobb, a béke.
2013. máj. 22. 22:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nem feltétlenül azt lehet kifúrni, aki bűnös. Jó annak, aki még nem találkozott olyan emberrel, aki minden ok nélkül gonosz. Vannak olyan úgynevezett törtető emberek, akik a saját sikerük elérésének az érdekében szó szerint bármire képesek, még arra is, hogy másokon átgázoljanak. Szerencsés az, akivel nem történt még ilyen. :) Most nézd nem mondom, hogy konkrétan az én személyemmel lenne baja, de hogy útjában állok, hogy ő oda tudjon normálisan költözni ingyen és bérmentve, hogy ő mindig új ruhákat kapjon és pazarolja a vizet, villanyt, stb, amiért nem fizet semmit, pedig van munkája, de nem szállna be, na az az én bűnöm, hogy felhívom az emberek figyelmét, hogy nem lesz így jó...
2013. máj. 23. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!