Hogyan lehet túlélni az anyós-meny konfliktust?
párod nem tudja megvédeni magát?
Mi rövidre zárjuk az ilyen beszólásokat.Mi állandóan azt kapjuk meg hogy alulöltözött a gyerek és adjunk rá ezt vagy azt.Kb nem érdekel,jól van igy,nem kell rá több ruha és kész.ha erősködik ugyanezt elmondom mégegyszer.
Mert te és a családod szenved.
De ismétlem: ha nem akarsz változtatni, egészségedre.
Akkor meg beszélj a férjeddel, hogy ez így neked nem jó.
Ha meg ő nem akar változtatni, akkor szenvedj tovább.
Először megkérded hisz-e az anyai megérzésben a gyerekkel kapcsolatban. Utána megkérded, mikor szült utoljára, és abból generálsz egy választ ~ A fiatalkori emlékei alapján ne akarjon már neked dirigálni.
Vagy elrohan, vagy te leszel a legkedvesebb menye, vagy ő a hülye. A hülyékkel meg nem tudunk mit kezdeni, az agyuk mindig terhes, onnan pereg a hülyeség:) Üdv
Utolsó, nehéz a mikor szült utoljárából választ generálni, mert a lányát is segítette, majd onnan fog mindig példálózni, ha még nem teszi ezt most is.
Egyébkén én kerek-perec leállítanám. Tényleg ezzel, hogy az én gyerekem, és szeretném megtapasztalni a dolgokat. Segítséget kérek az orvosától, a védőnőtől. Sokat olvastam. Ha mégis valamit nem tudnék az első a mama lesz akit megkérdezek. De kioktatásra nincs szükségem, pláne, hogy néhány hete szültem. A mama is tudhatja milyen nehéz ez ilyenkor, akár a nőgyogyit is megkérdezheti milyen hormonális változások vannak egy nő szervezetében ilyenkor.
De ezeket a mama már rég elfelejtette, mennyi aggodalom van néha ok nélkül is egy anyukában, nemhogy még rátesz egy lapáttal.
A férjed nagy segítség lehetne ebben, hogy megértesse vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!