Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagyon kiakadtam az anyósomra!...

Nagyon kiakadtam az anyósomra! Hogy mondhat ilyet valaki?

Figyelt kérdés

Valamiről beszélgettünk, amikor szóba jött, hogy neki semmi baja nincs egészségügyileg (van, csak nem akar orvoshoz menni, inkább tagadja)

Mondtam neki, hogy a barátnőmnek is egy rutinvizsgálatnál derült ki, hogy cisztája van, s műteni kellett. Semmi tünete nem volt, csak elment rákszűrésre, s akkor derült ki.

Nem rég műtötték meg.

Erre anyósom olyan kijelentéseket tett, hogy biztos azért van, mert össze-vissza lefeküdt valakivel. Ezt cáfolom, mivel komoly kapcsolatban él, s most terveznek babát.

Anyósom válasza az volt, hogy akkor biztos nem tisztálkodnak a párjával megfelelően szex előtt-után, mert a ciszta ezek miatt van.

Ti mit reagáltatok volna erre?

Annyira tudálékos, s olyan dolgokba nyilvánít véleményt, amihez nem is ért, s nem veszi észre, hogy ezzel másokat bánt meg.

Ez már nem az első ilyen okoskodása. A gond, hogy ezt csinálja idegenekkel is, rosszindulatú sokszor.

2012. aug. 21. 15:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

Mindenki a saját egészségéért felel.

Amúgy rengeteg nagyon jó "magánkórház" van, amiket össze lehet kötni hasznos tevékenységekkel. Venni mamának egy hetes wellnesz kúrát teljeskörű kivizsgálással....

Élvezné, és észre sem venné, hogy épp dokinál van és kivizsgálják... Persze ennek ára van. De legalább béke is lenne :D

2012. aug. 21. 15:47
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Semmiség az egész, hadd mondja.

Foglald el magad valamivel.

2012. aug. 21. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Nekem volt egy ismerősöm,aki azt hitte hogy az UV-B sugárzás egy fertőző betegség. Egyébként az időseket nagyon nehéz rávenni hogy dokihoz menjenek,ezt már magam is tapasztaltam. Több rokonom is a rábeszélés ellenére addig nem ment orvoshoz amíg le nem esett lábról, vagy el nem durvult a betegség és már nem lehetett segíteni rajtuk.

Lehet hogy a párodnak érdemesebb lenne győzködnie. Vagy ajánljátok fel hogy elkíséritek, vagy közösen mentek rutinvizsgálatokra vérvételre, nődokihoz, stb. Szerintem erre tuti recept nincs.

2012. aug. 21. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Bírom mikor DR. House-nak képzelik magukat. Az enyém is ilyen. Mindig mindent tud a betegségekről, tudja hogy kell kezelni, csak még arra nem jött rá, hogy kell megelőzni.......
2012. aug. 21. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Istenem... Ezt a felfogást...

Igaza volt annak a válaszolónak, aki azt írta, általános dolgokról beszélgess vele, abból talán nincs probléma (bár... aki szeret okoskodni, az így is megtalálja a módját.)

Amúgy ilyesmin én is felhúztam volna magam...

2012. aug. 21. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!