Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elmenjek anyósomékkal nyaralni?

Elmenjek anyósomékkal nyaralni?

Figyelt kérdés

Elég nagy dillemám van. Sajnos az anyagi helyzetünk nem igazán engedi meg a nyaralást.

Anyósomék felajánlották, hogy tudunk menni velük, költőpénzen kívül mást nem kellene fizetni. Nem vagyunk rosszban, nem is hánytorgatnák fel. Viszont annyira mások vagyunk. Anyósomék olyan igazi "olaszok". A feleségem is hasonló, de nem ennyire. Pár óra után ha náluk vagyunk már vágyom arra, hogy haza érjünk. A gyerekeink is valahogy sokkal jobban felvannak pörögve, ők is hangosabbak anyósomék társaságában.

Na tehát mondtam a feleségemnek ezeket, hogy azért 10 nap ezt én nem biztos, hogy szeretném. Mondtam hogy ők nyugodtan menjenek el. Viszont ugye erre meg mondta, hogy ez így milyen már, ne húzzam ki magam, nem akarnak nélkülem nyaralni.

Hogy lehet kibírni így 10 napot ha bevállalom?

jan. 24. 15:34
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Végülis úgy döntöttem, hogy elmegyek. A gyerekekkel nem tehetem meg, és én magam se szeretnék lemaradni az első közös tengerparti nyaralásról velük.

A feleségemnek pedig mondtam, hogy minden nap 1-2 óra pihenő időt szeretnék amit vagy egyedül vagy a szüleitől külön töltsünk.

Amúgy tud apósom viselkedni, ezt úgy értettem, hogy ő nagyon közvetlen. Leáll beszélgetni a pincérekkel, a fél étlapot kikéri, ha arra jár a pincér megint megállítja, hogy ezt vagy azt hozzon.

jan. 25. 16:23
 32/36 anonim ***** válasza:
45%

31.

Ó, hát "csak" ennyi a baj apóssal?

Azt hittem kiabál, hangos úgy olaszos.

Vagy jó kis magyaros alkesz paraszt, aki folyamat részeg és beéget.

jan. 25. 22:43
 33/36 anonim ***** válasza:
14%
Az apósoddal nincs semmi baj, téged viszont kezelni kellene, ha te ebben a viselkedésben hibát találsz.
jan. 25. 23:12
 34/36 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy kíváncsi lennék, hogy azoknak a válaszolóknak, akik szerint "ki lehet bírni és kvázi te vagy a szmét, amiért hisztizel" mennyire állna félre a szájuk, hogyha nekik kellene elmennie egy tíznapos nyaralásra olyanokkal, akikkel mondjuk max kétóra erejéig sincs közös témjuk.

Persze a fotelből könnyű magyarázni 😂

jan. 26. 08:36
 35/36 anonim ***** válasza:
71%

Én szeretem anyósomékat, de egy nap elég belőlük. Hiába kedvesek, annyira eltérő a bioritmusunk, a habitusunk - minden, hogy már 3-4 nap besokkallok vele.

Kedvelem őket, de "túl sok". Nagynéném is, pedig ő anyám helyett anyám.

Eszem ágában nem lenen velük egyhetes nyaralásra menni, mert kétnap alatt leszívnak mentálisan.

jan. 26. 08:38
 36/36 anonim ***** válasza:
52%
Én biztos hogy nem mennék egy métert sem anyósékkal nyaralni. Egyébként sem hiszek a családi beltenyészetben hogy az úgy jó volna.
jan. 26. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!