Hogyan kerüljem el a kontaktot az anyósomékkal?
Én már nem járok hozzájuk, nem keresem a kapcsolódást😃 a férjem viszont időről időre meglátogatja őket. Ezzel nem is lenne gond viszont minden látogatás vitába fullad. Hazajön és elmeséli. De én még hallani sem akarok róluk. Megbántani sem akarom a férjem, hogy ne mondja el mi nyomja a lelkét, plusz őt is nyomasztja a feszültség… inkább beszélje ki minthogy valami egészségügyi baja legyen merthogy a viták olyan hevesek, félek egyszer baj lesz belőle.
Annyira unom már. Szeretnék egy nyugodt kis életet de állandóan áll a bál és közvetve én is része vagyok… Mi a fenét tegyek?
A férjed kedvéért legalább ennyit elviselhetnél, hogy ő aznap max fél órában elmeséli a gondolatait a szüleiről.
Amikor hozzámentél, mit vártál, hogy ő is szakítson meg velük minden kapcsolatot?
Milyen válaszokat vársz, ötletem sincs. Pl. tegyél füldugót a füledbe, amikor a férjed elmondja a gondjait?
Nem a férjedhez kértél segítséget, hanem magadhoz, hogy ne kelljen hallgatnod.
Kérdező, más nemigen marad, mint amit előzőleg írtak neked.
Vagy van egy olyan verzió is, hogy a férjed tököt növeszt, és leválik a szüleiről.
Nálunk pl. ez volt. És nem, nem én "vártam el". Egyszerűen amikor látta, hogy nálunk mit jelent a család, milyen normálisak a szüleim, milyen jó náluk lenni, akkor tudatosult benne, amit már előtte is sejtett: Hogy egy bazi mérgező családból jött. Volt még közöttük utána egy nagy beszélgetés (ami falra hányt borsó volt kb.), aztán ő meghúzta a határait, no kontakt.
Azóta ő is sokkal kiegyensúlyozottabb, nem mérgezik a lelkét, és az életünk is teljesen jó (most már mondjuk 2 éve 12 ezer kilométerre élünk, de neten is no contact, ennyi.) Ennek már 6 éve, és béke van itt a kiscsaládunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!