Mit egyek anyósoméknál?
Figyelt kérdés
Jövő hétvégén (mához egy hétre) megyünk anyósomékhoz 2 éjszakára. Ott mindig olyan kaják vannak, amit én nemhogy nem szeretek, de egyenesen hányingerem van tőlük: kocsonya, véres hurka, a pörkölt is csupa zsír, hájas-porcos mócsingok stb. Oké, normális esetben ez nem is lenne gond, mondhatnátok hogy egyek étteremben, de az nem opció, mert akkor megsértődnek. Már így is azzal b@sztatnak, hogy milyen finnyás meg válógatós vagyok, nekem semmi nem jó stb.2023. júl. 28. 17:10
1/42 anonim válasza:
Mond azt hogy megy a hasad , diètàznod kell. Ès egyèl sós krumplit , kekszet.
2/42 anonim válasza:
Nem kell odamenni! Legyél teljesen nyugodt: kifejezetten jól ellesznek nélküled. Kifejezetten utálnak téged, ez a nagy büdös igazság. Épeszű ember pedig nem megy oda, ahol utálják. Nem kell idegenek rosszallásától rettegni felnőttként. Ők azt gondolnak rólad, amit akarnak. Magánügy, te is gondolsz róluk. Ha a férjed ezt nem érti meg, akkor annak a házasságnak annyi. És akkor jársz jól.
3/42 anonim válasza:
"Már így is azzal b@sztatnak, hogy milyen finnyás meg válógatós vagyok, nekem semmi nem jó stb."
És milyen igazuk van!
Magadat spannolod ezekkel a gondolatokkal, ezért van hányingered. Meg eleve utálod anyósodat, és ez így jön ki rajtad.
4/42 Szervizmérnök úr válasza:
Nem vészes, ifjabb koromban volt hasonló vegetáriánus mániám nekem is, de ezt kinövi az ember.
Addig is nem halsz bele, ha eszel egy kis normális magyar ételt is.
5/42 anonim válasza:
Azok az ételek, amit a kérdező írt, igencsak messze vannak a normálistól. Tudom, Kedves Kérdező, nem vigasztal, de egy cipőben járunk.
6/42 anonim válasza:
Vagy nem növi ki a "vegetariánus mániát", én pl. nem nőttem ki. Én is utáltam a cupákos, mócsingos cuccokat gyerekkorom óta. Ez van; anyós, nagymamák mindenki megbarátkozott vele.
8/42 anonim válasza:
Igen, biztos, hogy negyven fokban kocsonya lesz.
10/42 anonim válasza:
Beszéld meg a pároddal, hogy kiderült epeköved van, vagy vegetáriánus lettél, fehérje allergiád van....bármi. Tudom miről beszélsz, az én családom sem eszik meg akármit, de tudomásul veszem. Nem eszik, nem baj. Keressen mást a hűtőben.
Tényleg xar, ha olyasmit erőltetnek, ami nem megy.
Majd én megyek helyetted:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!