Mit egyek anyósoméknál?
Azoktól az ételektől én is rosszul lennék, hiába szeretem. Mert szeretem, de úgy fáj tőle utána a gyomrom, mint a franc, mert nehéz, zsíros ételek, ennyi.
Barátomnak ezerszer jobb az emésztése, de alig várja, hogy végre visszajöjjünk az anyukájáéktól és ehessen normális könnyű ételt, pl saláta, levesek, nem a zsírban tocsogó húst-hússal.
És ez nem finnyásság, hanem nem mindenki tudja megemészteni - jól emészteni az ilyeneket, és még csak epekő sem kell hozzá.
Miert nem opcio hogy te nem mesz el? :D
Nincs olyan hogy nem teheted meg. Olyan nincs !!
Hát, ha tudják, hogy nem szereted ezeket, rosszul vagy tőlük, mégis mindig ez a kaja és még a hibás is te vagy, akkor ez szimpla hatalomgyakorlás... Mert majd ő megmutatja, hogy de akkor is... Én simán vinnék olyan kaját, amit meg tudok enni, aztán ha nem tetszik, akkor megmondom, hogy nem akartam sem éhes maradni, sem rosszul lenni... Vagy ha odaértek és látod, hogy meglepő módon megint ilyen kaja van, akkor kimész boltba.
A férjem pl nem eszi meg a csirkecombot, és laktózérzékeny is... anyukám direkt mindig úgy csinál kaját, hogy biztos, hogy legyen, amiből tud enni.
Ahogy kiveszem, nem pár hete tartó kapcsolat, hogy ennyi idő alatt ne lehetett volna megjegyezni... 2 napot kibírnának olyan kajával, ami nem tocsog a zsírban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!