Mit egyek anyósoméknál?
Figyelt kérdés
Jövő hétvégén (mához egy hétre) megyünk anyósomékhoz 2 éjszakára. Ott mindig olyan kaják vannak, amit én nemhogy nem szeretek, de egyenesen hányingerem van tőlük: kocsonya, véres hurka, a pörkölt is csupa zsír, hájas-porcos mócsingok stb. Oké, normális esetben ez nem is lenne gond, mondhatnátok hogy egyek étteremben, de az nem opció, mert akkor megsértődnek. Már így is azzal b@sztatnak, hogy milyen finnyás meg válógatós vagyok, nekem semmi nem jó stb.2023. júl. 28. 17:10
21/42 anonim válasza:
Szerintem is csináld azt, hogy olyant "kérsz"anyóstól amit leginkább meg bírsz enni, mondván azt olyan jól csinálta a múltkor is. Feltéve ha van ilyen kaja.
A másik hogy azt mondod beteg a gyomrod, kivizsgálásra jársz nem ehetsz mindent, a doki megtiltotta.
22/42 anonim válasza:
A kivizsgálás, stb. egyszer véget ér. #3 vagyok, én egyértelműen megmondtam, hogy nem eszem meg a csirke bőrét, a túl zsíros stb. ételeket. 30-35 évig eltartott, míg tudomásul vették, azóta csak "halkan" teszik a megjegyzéseket, (annyira halkan, hogy azért halljam), de tudomásul vették. 65F
23/42 anonim válasza:
Beszéld meg a feleségeddel, hogy mi a gondod és hogy mit tudnál meglenni a hagyományos ételek közül, pl.rántott hús és kérje ő a szüleit, hogy ezt készítsék.
24/42 anonim válasza:
Két napra vegyél erőt magadon és bírd ki, legalább jó benyomást teszel rájuk.
25/42 anonim válasza:
Mért kéne erőt vennie magán? Mért kéne hazugsággal jó benyomást kelteni? Mit csináljon ezzel a sajátos jó benyomással, amit nem a személyiségével, hanem a neki nem jól eső ételek megevésével vált ki? Ja, azt nem tudod. És vajon mért nem gondolod úgy, hogy a háziaknak kéne a vendégre jó benyomást kelteni azzal, hogy nem tesznek megjegyzéseket rá, és gondoskodnak olyan kajáról, amit szívesen megeszik?
26/42 anonim válasza:
Valamit csak meg tud enni belőlük, nehogy már mind olyan legyen hogy még véletlen se.
27/42 anonim válasza:
Szerintem vigyél magaddal valami kekszeket, abonettkenyeret stb. Remélhetőleg ehhez a sok gusztustalansághoz tálalnak majd fel valami zöldségeket is, amiket nem öntenek nyakon 2 liter libazsírral, abbból tudsz valamit enni. Én is férfi létemre hányni tudok a klasszikus paraszti magyar kajáktól, tisztára mintha leragadtunk volna gasztronómiailag 1910-ben
28/42 anonim válasza:
Közös grillezés, bográcsozás nem opció? Be is vásárolhattok hozzá, pl csirkemell meg a zöldségek grillezve már sokkal jobbak. Bográcsozásra meg lebbencs, ami úgy könnyedebb. Aztán csináljatok jó sokat, hogy másnapra is maradjon belőle.
29/42 anonim válasza:
Szerintem felnőtt férfiként lehetne annyi benned, hogy megmondod nekik, "bocsi én ezeket nem tudom megenni". Talán még meg is értik és legközelebb olyat főznek, ami neked is megfelel.
30/42 anonim válasza:
Milyen primitív emberek, hogy csak zsírt és mócsingot esznek. A feleségednek sincs igénye másra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!