Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom és sógornőm miért...

Anyósom és sógornőm miért viselkedik így velem? (Többi lenn⬇️)

Figyelt kérdés

Soha nem bántottam őket. Miután a szüleim meghaltak próbáltam meg inkább nyitni feléjük. Anyósom és sógornőm is nagy ritkán felhozzak, hogy milyen jó lenne ha látnák a szüleim a gyerekeimet mennyire örülnének nekik. Ilyenkor mintha érző emberek lennének és mintha megbannak azt ahogy velem viselkednek. Másrészt szavakkal burkoltan bántanak, mindezt mosolyogva mondják. Ki vannak élezve mindegy egyes megmozdulasomra, szavaimra. Ha valami olyat teszek vagy mondok egyből összenéznek és pofákat vágnak. Mikor rakerdeztem, hogy miért szólnak be vagy mi volt ez az osszenezes akkor az volt a válasz, hogy "Csak viccelnek"

Kislányom masfel eves és kb fel éve azt hallgatom sogornomtol, az en lányom milyen lusta, hogy még pelusos, holott az övé lassan 1 eve szobatiszta. De mikor mondom, hogy a tied lassan 4 éves!!! Akkor mosolyognak, osszeneznek és tovább folytatják az "én gyerekem ugyesebb" dolgot.

Nem értem, hogy ha bajuk van velem miért nem mondják a szemembe, miért egymással beszélik meg és a család többi tagja előtt?

Én meg ilyennel soha nem találkoztam. Ha valaki nem bírt nem kerestem a társaságát, de ők ugye csaladtagok a férjem által.

nov. 3. 15:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ez igaz

Köszönöm a válaszokat.

:)

nov. 3. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Évi pár alkalom,bőven elég. Ha meg átlépik a határt szépen felálltok és hazamentek. Nálunk ezt csak egyszer kellett, akkor kapcsolt anyósom, hogy "nem tehet meg bármit". Kicsit más téma, de engem az ex-el hasonlítgatott (akivel amúgy az ég világon semmi problámám nincs. Közvetve ismerem ugyan, de az és a férjem elmondása szerint teljesen normális nő. Békében váltak el, egyszerűen elmúlt köztük), párszor jeleztük, hogy ne. Jajj hát csak viccel meg nosztalgiázik 🤦🏼‍♀️ sokszor úgy, ha s férjem nem volt épp a szobában. Egyszer meguntam, felálltam, elköszöntem, a férjem nem kérdezett semmit csak jött velem. Utána mosolyszünet volt, de kapcsolt, hogy túllépte a határt. Erre amúgy is érzékenyebb vagyok, mert gyerekként olyan helyzetben voltam, mint a ti gyereketek. Sose voltam elég jó, bezzeg az unokatesóm. Ahányszor találkoztunk hallgattam, hogy bezzeg ő, ő már sokkal többmindent tud, sokkal ügyesebb, okosabb (5 év van köztünk).
nov. 3. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell odamenni kéthetente! Kezdjétek ritkítani a találkozókat.
nov. 4. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Menne a franc. A férjem vinné, én meg ellennék otthon, de KÉTHETENTE a saját anymáékhoz nem járok. Dehogyis.

az meg a férjedet minősíti, hogy képtelen kiállni érted, helyette érzelmileg zsarol és duzzog, hogy "ha te nem jössz, én sem megyek". Szánalmas.

nov. 4. 09:55
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
Hol a francba olvastad te azt, hogy a férj zsarol meg duzzog, 14-es?! Nem akar egyedül menni. Semmi probléma nincs ezzel, ő se bírja az anyját.
nov. 4. 19:57
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

A férjem pedig egyedül nem akar az anyjáéknál menni. - 15-ös, ez számomra mondjuk egyértelmű.

Nem megy a nő - oké, nem az ő családja, de a férj miért nem viszi a gyereket?

Vagy egyedül már nem tud elmenni a gyerekkel az anyjához? Ezt nem értem.

Nálunk én sem járok anyósékhoz - jó okkal -, de nem is nekem kell, ott van a férj, ő viszi a gyereket is és probléma megoldva.

nov. 5. 08:20
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Nem akarás=zsarolás meg duzzogás? Én nem akarom megenni a tökfőzeléket, akkor zsarolom meg duzzogok? Ne kombinálj, 16-os! Számodra egyértelmű, a valóságban pedig nulla szinten az. Nem megy a férj, mert nem akar. Nem zsarol, nem duzzog, hanem nem megy, mert neki ott nem jó. Ha szeretne ott lenni, menne. Nem kell semmilyen problémát megoldani, a gyerek nem megy. Ez nem probléma. Ha az anyósnak az, akkor majd ő gondoskodik az általa generált probléma megoldásáról.
nov. 5. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!