Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom és sógornőm miért...

Anyósom és sógornőm miért viselkedik így velem? (Többi lenn⬇️)

Figyelt kérdés

Soha nem bántottam őket. Miután a szüleim meghaltak próbáltam meg inkább nyitni feléjük. Anyósom és sógornőm is nagy ritkán felhozzak, hogy milyen jó lenne ha látnák a szüleim a gyerekeimet mennyire örülnének nekik. Ilyenkor mintha érző emberek lennének és mintha megbannak azt ahogy velem viselkednek. Másrészt szavakkal burkoltan bántanak, mindezt mosolyogva mondják. Ki vannak élezve mindegy egyes megmozdulasomra, szavaimra. Ha valami olyat teszek vagy mondok egyből összenéznek és pofákat vágnak. Mikor rakerdeztem, hogy miért szólnak be vagy mi volt ez az osszenezes akkor az volt a válasz, hogy "Csak viccelnek"

Kislányom masfel eves és kb fel éve azt hallgatom sogornomtol, az en lányom milyen lusta, hogy még pelusos, holott az övé lassan 1 eve szobatiszta. De mikor mondom, hogy a tied lassan 4 éves!!! Akkor mosolyognak, osszeneznek és tovább folytatják az "én gyerekem ugyesebb" dolgot.

Nem értem, hogy ha bajuk van velem miért nem mondják a szemembe, miért egymással beszélik meg és a család többi tagja előtt?

Én meg ilyennel soha nem találkoztam. Ha valaki nem bírt nem kerestem a társaságát, de ők ugye csaladtagok a férjem által.

tegnapelőtt 15:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Miért? Hát mert utálnak vmi miatt. Nem kell találkozni velük.
tegnapelőtt 15:28
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Buták mint a föld. Szüleidet is csak azért emlegetik, hogy fájjon. Náluk laksz? Próbáld ki, hogy bármit mondanak a kislányodra, nevetsz egy nagyot, és azt mondod, ugye, egyszerűen tökéletes! És felkapod, megpuszilgatod. Neki nagyon tetszik majd, anyóséknak nem annyira.
tegnapelőtt 15:31
 3/15 A kérdező kommentje:

Azt érzem én is, hogy a férjem miatt vagyok megtűrt személy.

Sohasem bántottam őket.

tegnapelőtt 15:35
 4/15 A kérdező kommentje:

Hála istennek nem élünk együtt

Saját házamban élünk a férjemmel és a gyerekekkel.

Mondjuk arra nem gondoltam, hogy annyira gonoszak lennének, hogy a szüleimet is csak azért hozzák szoba, mert tudják, hogy ilyenkor elerzekenyulok és nagyon fáj a hiányuk

tegnapelőtt 15:37
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem ott laksz, miért kéne megtűrt személynek lenned? Egyszerűen nem mész oda. Őket meg nem hívod és kész. Ha a férjednek nem tetszik, megmondod neki, hogy eddig vártál, hogy kiálljon érted, eszében sincs, te meg nem tűröd tovább azt ahogy veled bánnak.
tegnapelőtt 15:46
 6/15 A kérdező kommentje:
Általában egyszerre szokott osszegyulni a család anyosomeknal kb 2 hetente. Ha én nem megyek akkor a gyerekek sem. A férjem pedig egyedül nem akar az anyjáéknál menni. Mikor osszeismerkedtunk azt mondta, hogy nagyon szereti az anyját, de nála ketszinubb embert még sosem látott.
tegnapelőtt 15:58
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
Hát akkor mégse szereti annyira, hál'istennek. Fel se merül, hogy kéthetente odamenj, évente 1-szer karácsonykor. Gonosz, unintelligens emberekkel nem pocsékoljuk az életünket, csak 1 van belőle. Keresd normális emberek társaságát, ők sose lesznek azok.
tegnapelőtt 16:14
 8/15 A kérdező kommentje:
A gyerekeim miatt megyünk, hogy legalább legyenek nagyszuleik. Az én szüleim már sajnos nem ismertették meg őket:(
tegnapelőtt 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Mert a gyerekeknek arra van szükségük, hogy mennyivel kevesebbek mint a másik unoka? Akármilyen nagyszülőre nincs ám szükség, többet árt mint ha nem lenne. Barátaitok nincsenek?
tegnapelőtt 16:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is évi néhány alkalom pont elég a nagyszülőből, pláne az ilyenből. Akik más vidéken laknak, azok se találkoznak többször. Nem önmagában érték a nagyszülő.
tegnapelőtt 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!