Anyósom és sógornőm miért viselkedik így velem? (Többi lenn⬇️)
Soha nem bántottam őket. Miután a szüleim meghaltak próbáltam meg inkább nyitni feléjük. Anyósom és sógornőm is nagy ritkán felhozzak, hogy milyen jó lenne ha látnák a szüleim a gyerekeimet mennyire örülnének nekik. Ilyenkor mintha érző emberek lennének és mintha megbannak azt ahogy velem viselkednek. Másrészt szavakkal burkoltan bántanak, mindezt mosolyogva mondják. Ki vannak élezve mindegy egyes megmozdulasomra, szavaimra. Ha valami olyat teszek vagy mondok egyből összenéznek és pofákat vágnak. Mikor rakerdeztem, hogy miért szólnak be vagy mi volt ez az osszenezes akkor az volt a válasz, hogy "Csak viccelnek"
Kislányom masfel eves és kb fel éve azt hallgatom sogornomtol, az en lányom milyen lusta, hogy még pelusos, holott az övé lassan 1 eve szobatiszta. De mikor mondom, hogy a tied lassan 4 éves!!! Akkor mosolyognak, osszeneznek és tovább folytatják az "én gyerekem ugyesebb" dolgot.
Nem értem, hogy ha bajuk van velem miért nem mondják a szemembe, miért egymással beszélik meg és a család többi tagja előtt?
Én meg ilyennel soha nem találkoztam. Ha valaki nem bírt nem kerestem a társaságát, de ők ugye csaladtagok a férjem által.
Azt érzem én is, hogy a férjem miatt vagyok megtűrt személy.
Sohasem bántottam őket.
Hála istennek nem élünk együtt
Saját házamban élünk a férjemmel és a gyerekekkel.
Mondjuk arra nem gondoltam, hogy annyira gonoszak lennének, hogy a szüleimet is csak azért hozzák szoba, mert tudják, hogy ilyenkor elerzekenyulok és nagyon fáj a hiányuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!