A sógornőm miért viselkedik így?
Nekik már van egy gyerekük.
Mi most vagyunk a próbálkozás időszakában.
Ő állandóan beszél a babájáról. De ha én megemlitem a baba tervezést nem mond semmit. Vagy elkezd arról beszélni, hogy anyósunk mennyire rendes volt vele és mindig kisergette öt a vizsgálatokra, meg ő fogta meg először az újszülöttet stb.
Nem tudom, olyan érzés mintha zavarná hogy babát tervezünk.
Lehet, hogy fél, hogy kikerül a rivaldafényből ő vagy/és a gyereke. Féltékenység.
Csak nekem furcsa, hogy a babatervezést a sógornővel vitatjátok meg?
#1-es, igen, csak neked furcsa. A batyamek is es mi is most probalkozunk, a sogornommel siman kibeszeljuk egymasnak.
Kerdezo, nem lehet, hogy tudat alatt inkabb te vagy feltekeny, mert neki mar van gyereke?
Nem tudom, mivel lehetne kommentálni, hogy ti most azért szexeltek, hogy gyerek legyen. Én nem vagyok prűd, de úgy érezném, ez nem rám tartozik és nem is akarnék hozzászólni.
Nem gondolom, hogy bármi rosszindulat áll a viselkedése mögött. Valószínűleg én sem mennék bele egy okén kívül ebbe a témába.
Nyilván nem is erről beszélek neki, hogyan készül a baba.
Hanem maga a terhesség szakaszairol, hogy mikor milyen vizsgálat van, milyen lenne babával az élet, munka stb.
Soha semmire nem mond semmit, mint ahogy irtam csak elohozza anyósunkat hogy ő milyen volt vele. Én teljesen normálisan kérdezek valamit és mindig ez a vége. Vagy lehurrog, pl abban hogy minek kell nekem orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!