Miért viselkedik velem így a sógornőm?
Nézd, én is tudok betonozni, de főzni is (amire nem volt sosem panasz), az anyósom mégis utál, pedig soha nem bántottam meg, sem szándékosan, sem véletlenül, a párom mégis velem él, nem az anyja véleménye érdekli és bevallom, bennem is van annyi tartás, hogy mivel tudom, hogy nem vagyok hibás, ezért nem is érdekel a flegma viselkedése...javaslom, hogy ha tényleg nem vagy ludas semmiben, akkor engedd el az egészet a füled mellet. Vannak nagyobb gondok is az életben, mint másoknak megfelelni mindenáron.
25/N
Onismeret, onbecsules!
Ez a legfontosabb, es ne akarj Te a parod csaladjanak megfelelni, mivel ha mar most ilyenek, akkor a kesobbiekben sem fognak megvaltozni, mivel ez a rossz tulajdonsaguk megvan.
Te csak Magaddal es a paroddal torodj, es engedd el a fuled mellett ezeket a megjegyzeseket vagy pletykakat.
Sajnos eleg szomoru az eseted, de nagyon sok hasonlo van.
Ertekeld azt, hogy a parod elfogad es ertekeli azt, hogy ilyen tulajdonsagaid vannak.
Azt javasolnám megérteni, hogy amit ők tesznek/mondanak/gondolnak, az tőlük függ, mert az ő jellemük. Nem tudsz helyettük dönteni. Ezt mindig tudd, és minden ilyen húzásukkor emlékeztesd rá magadat, tedd rendbe belül magadban.
Számíts már előre "nagyobb húzásokra", előre készülj fel szerintem. Pl. a mi életünkből egy példa: a nászajándékot anyós-apósoméktól és egy rokonuktól (akit ők gondoznak) úgy kaptuk, hogy a borítékra csak a férjem neve volt írva, ill. anyósék négyszemközt csak a férjemnek adták oda, és persze ez azóta (8 éve) így megy a karácsonyi ajándékokkal. Megszokja az ember. Hasonlókra felkészülni, hogy majd hogyan engeded el a füle mellett és mosolyogsz hozzá. Nehogy már magadat emészd mások hülyesége miatt egy életen át, ezért mielőbb tedd ezt rendbe magadban. A magad érdekében, magadért.
Kötözködőkre felkészülve:
A félreértések elkerülése érdekében: természetesen megyünk hozzájuk minden karácsonykor (24,25-én is egész nap), és végigüljük jópofán, műmosollyal...stb, emiatt adják az ajándékot (pénzt) már előre a férjemnek.
17.48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!