Miert viselkedik igy velem a ferjem unokahuga?
Figyelt kérdés
A ferjem unokahuga aki 24 eves, velem nagyon flegma evek ota. Viszont a párommal pedig pont az ellenkezője. Hizeleg neki, felkoszonti szuletesnapjan, nevnapjan, engem viszont azt se, pedig egy ideig en irtam neki mindig. Miert viselkedik igy velem? Mondjuk a lany anyja is furcsa, sose szol hozzám. Kerüli a velem való kontaktot, de masokkal pedig direkt hangosan komunikal elottem es nagyon nyajas. Kezd elegem lenni mar ebből es minden honapban aposeknal kell velük talalkoznom.2020. márc. 6. 06:51
1/5 anonim válasza:
És egy hónapban egyszer nem bírod ki.....Nem kedvelnek, ennyi. Nagy ügy...
2/5 anonim válasza:
Hogy miért csinálják ez nem tudhatjuk,de hogy nem kedvelnek az tuti. Minimalizáld a kontaktot a kötelezőre. VAGY ha legközelebb egy társaságban vagytok akkor annak akivel jóban vagy fennhangon ecseteld a "kétszínű, képmutató majmok" című felvetést. VAGY még a köszönést sem erőlted. VAGY telibe le$z@rod őket.
3/5 anonim válasza:
Legközelebb nézd őket te is levegőnek. De annyira, hogy pl. amikor megérkeztek, hangosan lelkendezve, mellette elhaladva a mögötte állót köszöntsd, róla pedig egyszerűen feledkezz meg.
4/5 anonim válasza:
Semleges témában közeledj hozzájuk. Biztos látják rajtad, hogy utálod őket.
5/5 anonim válasza:
Előtted volt a parodnak társa? Nem lehet hogy azert mert parodat szeretik, meg mellékesen az evek alatt mivel nem volt parja nekik vett ajandekokat, elvitte a lanyt ide oda, segitette. Most meg hát ittvagy te es nem ők a legfontosabbak...en feltekenyseg szagot erzek..ilyen tudd a helyed kategoria..eleg szanalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!