Eljegyzés után megutált az anyósom,mit tegyek?
Több mint 5 éve vagyunk együtt a párommal. Idén nyáron kérte meg a kezemet. Anyósom az esemény után teljesen megváltozott. Egyrészről gratulálni sem volt hajlandó a gyűrűmet sem akarta látni. Másrészt azóta úgy tesz mintha nem is léteznék.
Nem néz rám,nem beszél hozzám. Ha próbálok kérdezni valamit egyszavas válasszal lezárja a dolgot úgy,hogy még felém sem néz. Ha esetleg én beszélnék a társaságban, félbeszakít.
Amikor megtudta,hogy esküvői helyszíneket akarunk nézni közölte,hogy akkor ő is jön velünk.. Ekkor telt be a pohár és leültem a párommal beszélgetni.Eddig a pontig nem mondtam neki semmit a helyzetről,de ezt már nem hagyhattam.
Megkértem,hogy beszéljen az anyukájával. Kérdezze meg mivel bántottam meg. Erre párom azt válaszolta szerinte semmivel egyszerűen csak féltékeny..
Segítsetek,mit tegyek? Összeveszni semmiképp nem szeretnék anyósommal és páromat sem szeretném választás elé állítani,de ezt így nem fogom sokáig bírni,hogy szellemként kezel. Korábban sem voltunk legjobb barátnők,de tudtunk jókat beszélgetni,vásárolgatni,főzőcskézni.
27 L
Mi el sem jutottunk az eljegyzésig, mert amint az exemmel beszélni kezdtünk róla - ne tudd meg, anyuci milyen hisztit levágott.
Oké, hisztizzen, de ezzel az volt a baj, hogy a fia meg totál elbizonytalanodott - aztán végül inkább szakítottam, mert ez irtó gáz, ennyire befolyásolhatónak lenni.
Mondjuk engem azóta már valóban eljegyeztek, exemnek meg nője sincs, szóval ja, megérte rágyógyulni anyucira.
14-es, egy felnőtt ember nekiáll ezen nyávogni? Az nem a kérdező és a kérdező vőlegényének a problémája, hogy anyuka antiszoc, aki képtelen kapcsolatokat teremteni és nem a fia nyakán lógni.
Bár annyiból az ő gondjuk, hogy ők szívnak a nővel, és az ő házasságuk lesz állandóan próbára téve - ha egyáltalán lesz itt házasság, mert az sem biztos.
Istenem, ennyi utálatos anyóst…
Azt hitte, hogy a kisfia majd vele fogja leélni az életét? Jókora marha! Ne is foglalkozz vele, hogy nem gratulált! Magát minősíti. Igazi “minta anyuka”, hogy nem örül a fia boldogságának. Mondjuk az érdekes, hogy ennek ellenére ott akar lenni az esküvői helyszín kiválasztásán, ahol egyébként neki nincs is helye! Nyilván mindenbe is beleakar pofázni majd és semmi nem fog neki tetszeni. Lemerem fogadni, hogy ha ne adj isten elviszitek (NE), akkor nyilvánosan forgatni fogja a szemeit és lehurrog mindent. Bocs, de a párod is egy töketlen, hogy mindezek után nem beszél az anyjával, hogy vegyen vissza a lendületből! Mindenesetre jól gondold át, hogy biztosan szeretnéd-e ezt az egészet. Később rosszabb lesz és megfogja keseríteni az életed, pláne úgy, hogy a párod tudat alatt asszisztál hozzá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!