Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » 4 évesen szabad fát vágni?

Ameya kérdése:

4 évesen szabad fát vágni?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves kisfiam. Anyósomék fával tüzelnek. Megengedték neki a baltával való favágást csak én vagyok olyan hülye hogy túl védem vagy nem csak én gondolom úgy hogy ezt egy 4 évesnek még nem kellene gyakorolni?

#favágás #4 éves fiu
szept. 21. 09:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
59%
30, én szinte mindent engedek a gyereknek, had másszon, tapasztaljon , fusson, Essen. De mivel még 1,5 éves a seggébe is vagyok...nem tudom más gyerek ennyi idősen mennyire stabil, nyilván ez is változó lehet, az enyém még csak 85-90 százalékban az. Egy csúszdáról bőven lehet nagyot esni, főleg hogy nálunk betonos rész is van alatta. És egyedül felengedni egy gyereket úgy hogy nem vagy mögötte igen felelőtlenség.
szept. 24. 11:45
 32/35 anonim ***** válasza:
36%

29#

És mi van, ha meginog a 2 méter magasban, vagy rosszul teszi a lábát és leesik? Meghal a gyerek és vetsz rá egy keresztet mert akkor ezek szerint nem volt életrevaló?

Esett le a szemem láttára csúszdáról 2 méter magasból 7-8 év körüli kislány, pont a csípőjére esett és be kellett vinni a sürgősségire. De a te másfél éves gyereked annyira életrevaló, hogy megmászná a Csomolungmát is...

Szerencsére ilyen felelőtlen (sz@r) szülőkből kevesebb van, mint a normálisakból.

szept. 24. 16:35
 33/35 anonim ***** válasza:
0%
#32, tökmindegy hány éves vagy. A baj megtörténik így is úgy is. Ennyi erővel ne engedd a gyereked soha sehova, tartsd bent a házban.
szept. 24. 16:40
 34/35 anonim ***** válasza:
19%

"A baj megtörténik így is úgy is."

Igen, csak van egy varázsszó, ami úgy hangzik, hogy ✨️MEGELŐZÉS✨️, és úgy szokás végezni, hogy telefon nyomkodás helyett a gyerekedre figyelsz, ezáltal megelőzöd az esetleges baleseteket.

Látod, ma is tanultál valamit, szívesen!

szept. 24. 16:46
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

Jujj, ez kiskorú veszélyeztetése.

Nem szabad baltazni 4 évesen.

Az én anyósom szerint is túl féltem a gyereket, ő simán kiengedné az utcára is az autók közé. Azt mondta majd így fogja megtanulni mi a veszélyes és mi nem omg

szept. 27. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!