Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek hogy az anyósom ne...

Mit tegyek hogy az anyósom ne tegye tönkre a házasságom?

Figyelt kérdés

A férjemmel nyár elején házasodtunk össze, de már 5 hónapos terhes vagyok. Az anyósom a rémálmaimba szokott szerepelni, főleg azóta elviselhetetlen, hogy tudja, úton van az első unokája…állandóan nálunk van és kioktat, hogy mi hogy a jó. A férjem sokat dolgozik, de szerencsére elég jól élünk. Egyedül az anyósommal van a probléma…Mit csináljak? A párom nem érti és nem is akarja elfogadni azt a tényt, hogy nekem kezd teherré válni a kedves anyja mindennapos cseszegetése. Félek, hogy meg fog romlani a házasságom, az anyósom áskálódásai miatt…

A normális válaszokat előre is köszönöm!

júl. 27. 22:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%

19

Szegény férj...

júl. 30. 23:26
 22/30 anonim ***** válasza:
31%
21# a te problémád, ha ezekszerint te hagyod bárkinek is, hogy folyamatosan megpróbáljon megalázni a saját otthonodban, beleszóljon az életedbe és fikázza azt hogyan neveled a gyereked. Szegény férj akinek a véleménye ugyan ez az anyjáról csak ő nyílván nem rakná ki ilyen drasztikusan, mert az anyja, de évi 3x hívja meg a házba ami nem véletlen.
júl. 31. 06:01
 23/30 anonim ***** válasza:
47%
Gondolom a férjed is elnyomásban él melletted...
júl. 31. 08:46
 24/30 anonim ***** válasza:
48%

23.

Hát igen...

Te is, meg a lepontozók is abban a világban élnek, hogy a menynek alázatosan be kell hódolni a tapasztalt anyósnak. :D

A nőktől a mai napig azt várjátok el, hogy szerényen, kussban, szemlesütve tűrje a férje, anyósa, apósa, szülei alázását.

Hát együgyű lepontozók, ez bizony nem így működik.

Az ilyenek kivagyi nullák, általában nem okos, tanult, világlátott, elegedett emberek, hanem primitívek és ostobák, ezért is ugatnak bele kéretlenül mindenbe és fogalmuk sincs, hogyan is kellene a másik emberhez vizonyulni.

Középkorban ragadt, bugris bagázs.

aug. 1. 11:41
 25/30 anonim ***** válasza:
30%
24# hagyd ne foglalkozz velük. Úgyse tudnak vagy akarnak kiállni magukért. Szeretik az elnyomást. Szerinte a férjem is elnyomásban él(2 mondat alapján ezt leszűrte) pedig az igazság az, hogy ő úgy van vele évi pár alkalmat kibír az anyja úgy is hazamegy nem ragad itt. Elhallgatja, de feleslegesen nem áll le vele vitatkozni, mert úgyse változik már meg. Én meg nem fogom eltűrni, hogy a saját házamban bárki is megpróbáljon alázni. Ha nem tetszik az életem vagy mit hova teszek a házamban, akkor nem kell idejönni azért, hogy károgjon aztán hazamenjen.
aug. 1. 12:00
 26/30 anonim ***** válasza:
63%

Lány tesóm is terhes és hasonló helyzetbe van. Mindenbe kioktatja anyósa így legyen, így kéne majd ha jön a baba stb...

Ezt a baba ruhát miért vetted felesleges stb...Megy az oktató duma.

Nem anyagiasságból de ők tehetősebbek is mert vállalkozásuk van de eddig semmit nem vettek lánytesómnak vagyis a leendő unokájának.

Anyámék meg babakocsit vettek mindenbe segítik. És nem is oktatják mindennel.

Ő meg csak okoskodni tud hogy ezt vedd meg az ne. Ezt így csináld azt meg amúgy.

aug. 8. 13:06
 27/30 anonim ***** válasza:
14%
A mama csak jót akar!
aug. 8. 21:03
 28/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Beszéltem az anyósommal, egy ideig haragudott rám, mert “magam mellé állítottam a fiát”,(a férjem hamarabb mondta neki, hogy fejezze be a folyamatos “ajánlgatást” és kiosztást, miután sírva mondtam neki el az érzéseim) de pár nappal ezelőtt felhívott, hogy a baba felől érdeklődjön, és meghívott minket ebédre! Ott átbeszéltünk pár dolgot, és közölte, hogy sajnálja ha úgy éreztem, hogy ő beleszól az életünkbe… azóta csak 1x volt nálunk, akkor is csak sütit hozott. Nagyon boldog vagyok, mert végre úgy tűnik, hogy sínen vagyunk. Mostmár nem mondja, hogy fiatalok vagyunk egy babához(én 24, férjem 27), hanem lelkesnek tűnik!

Köszönöm mindenkinek aki írt!😊

aug. 28. 19:24
 29/30 anonim ***** válasza:
85%
Nyugtaval dicserd a napot!
aug. 28. 21:10
 30/30 anonim ***** válasza:
71%

28.

Az emberek nem változnak.

Ez sem fog.

aug. 29. 05:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!