Ha korábban nem volt közeli kapcsolat a családdal, unokázni mennyire engeditek őket?
Férjem szüleivel a baba előtt évente kétszer, ha találkoztunk. Nem a távolság volt az oka, egy városban élünk, szimplán nem volt sosem túl közeli a kapcsolatuk. Valamint az anyja engem ki nem állhat az első perctől kezdve, közölte, hogy ha az esküvőn én leszek ott, mint menyasszony, nem jön (ezek után mondjuk meghívót sem kaptak).
Megszületett a kislányunk, azóta viszont szinte hetente jönnének, anyósom hívogatja a férjemet is, követeli a gyerekről a képeket, videókat.
Nekem ez nagyon kellemetlen, olyan embert az otthonomban látni, akiről tudom, hogy utál, ok nélkül. Ő meg mintha természetesnek venné, hogy jöhet ide. Közben a férjemen kicsit azt látom, hogy örül, amiért valamennyire többet látja a szüleit, így nehéz helyzet ez...
Anyósom amúgy nem változott sokat, szerintem inkább türtőzteti magát a baba miatt. De 1-2 beszólást így is elejt mindig, bocsánatot a korábbi viselkedéséért nem kért egyszer sem.
Az a baj, kérdező, hogy nem látod a fától az erdőt. Tényleg nem (csak) anyósodékat kellene szidni, hanem a férjedet, aki 3 éves besz*ri kisfiú módjár engedelmeskedik és belemegy ebbe a játszmába, mert neki ez megfelel.
Ezen gondolkozz el, miért tűri el a férjed, hogy így bánjanak veletek.
Nem a férjem itt az ellenség, nem kell őt hibáztatni.
Csúnyán mondva, nálam a p_nci, úgyis az lesz, amit én akarok. Főleg, hogy élete legnagyobb vágyát váltottam valóra a kislányunkkal, azóta aztán tényleg a piedesztál legtetején vagyok nála.
Az elején még én mondtam neki, hogy mondja meg a szüleinek, hogy jöhetnek nyugodtan, ha van kedvük. Főleg azért, mert láttam a saját szüleimen, mennyire lelkesek az unokától, hogy odavannak érte. Nem akartam, hogy ő ebből így kimaradjon, de őszintén, nem gondoltam, hogy ennyire bezsonganak ettől... Azt hittem, megnézik, itt lesznek fél órát, aztán majd karácsonykor újra találkozunk.
Mindig, ha jönnének, engem kérdez meg előtte a férjem, hogy én szeretném-e, belefér-e most?
De amúgy, leírtam, hogy évente 1-2-szer látja a szüleit.
Ez pont azt jelenti, hogy nem tűr el nekik semmit.
A nagy francokat nem hibás a férjed.
Aki nem képes leválni a bántalmazó szüleiről és megvédeni tőlük a családját, az nem százas mentálisan.
De tényleg elfogult vagy és nem látod az igazságot.
Mondjuk nem tudom, mit akarsz, most már akkor vidd el te a balhét és töröld te mindenhonnan anyósodékat, ha a férjed nem meri, vagy nem értem, mit alarsz?
"Ez pont azt jelenti, hogy nem tűr el nekik semmit."
Aki nem tűr el semmit, nem tart kapcsolatot.
De te magad mondtad, hogy eltűri, hogy hívogassák, képeket követeljenek, odajárjanak a nyakatokra, ott is csesztessenek titeket.
Veled sincs valami rendben, ha magadnak is hazudsz.
Nektek mi a bajotok?
NEM tartotta velük a kapcsolatot, egyszer találkoztunk, a családi karácsonyozásnál, ahol voltak rajtunk kívül még 15-en.
Becsípődött nálatok, hogy a férjem a csúnya, gonosz ember, aki nem vált le a szüleiről (??? nem is beszéltek telefonon, nem is látta őket évközben).
ÉN mondtam először, hogy ha szeretnének, jöjjenek, nézzék meg a babát.
Neked mi a bajod, hogy hazudsz, tagadsz és mellébeszélsz?
Azt írtad az elején, évi kétszer találkoztatok, most már azt írod, csak egyszer.
Azt írtad az elején a férjed örült is, hogy gyakrabban jönnek a szülei, gyakrabban látja őket, most már az van, hogy ő nem is akarta, hogy jöjjenek.
Összevissza változtatod a történetet aszerint, amit írnak a kommentelők.
Ne haragudj már, de ha nem tartottátok a kapcsolatot, honnam tudják, hol laktok, honnan van meg nekik a telefonszámotok, miért ismerősük a férjed valahol, ahol képet kérhetnek? Akkor miért nem küldte el őket a férjed, most miért nem teszi?
Nevetséges vagy. Nem nézel szembe a valósággal.
Az elej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!