Melyik oldalakat ajánljátok, ahol hiteles családdal, gyerekekkel kapcsolatos híreket találok?
attol függ milyen temaban
en a kismamablogot szeretem,szuloklapja,babafalva
de irj konkretabbat,mert igy nehez
Az előző beírással annyiból egyet értek, h a neten egy laikus valóban megzavarodhat, Ezért ajánlom akár laikusoknak is a pedagógiai, gyermekpszichológiai alapművek beszerzését, akár könyvtárból, pl
Mérei-Binét: Gyermeklélektan.
Vekerdy Tamás írásai zseniálisak, az ő vezetésével reformálták meg az óvodai nevelést, világszínvonalon, a 80-as évek közepe óta. (Más kérdés, h a legtöbb szülő nehezen azonosul ezekkel, hibás beidegződéseik miatt. Más kérdés az is ,hogy a magyar állami-, valamint magánovik 20-30%-a sajnos nem követi a reformokat.)
Vekerdy minden korosztályhoz értő, a gyakorlatban is több évtizedes tapasztalattal bíró gyermekpszichológus.
Neten, youtube-on is találsz számos előadást tőle.
Ranschburg könyveit is melegen ajánlom.
(De ha nethez is ragaszkodsz a témában, régebben olvasgattam a gyereksziget hu -t, jónak tűnt, bár nem voltam rendszeres olvasójuk.)
Jelen fórumról nem írok véleményt a témában. Segíteni írok a nevelés szekcióba, pl ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!