A te férjed mennyi szól bele a gyerekekkel kapcsolatos teendőkbe?
Az én férjem folyton kritizálja, amit teszek.
Így gyakran viták alalkulnak ki közöttünk.
Nálatok teljes az összhang?
Általában mindenen. Mindenbe beleszól...illetve mindent másképp gondol.
Mit tegyek, folyton engedjek neki a békesség kedvéért?
Hát én megzavarodnék az tuti ha beleszólna a gyereknevelésbe (márhogy igy állandó kritizálással) mivel a nap nagyrészében gondolom te vagy a gyerekkel és nem ő, és a messzi távolból olyan könnyű okosnak lenni.
Nálunk a férjem csak egy két dolgonál szól akkor se úgy hogy kritizálásnak vegyem, hanem hogy mondjuk vehetnék vmit lazábban.
De a barátnőm férje , na én tőle már falnak mentem volna:)) Az mindenbe beleszól, onnantól kezdve hogy hova mehet a gyerekkel a csaj meg hova nem, meg hogy milyen mosóporral mossa a gyerek ruháját stb.stb...
Ezt azért nem értem, ti mielött lett a gyerek, sosem beszélgettetek arról, hogy ki hogy akarja nevelni a gyereket, mit tart jónak és rossznak?
Egyébként szerintem jogos, hogy az apa is beleszól a nevelésbe, elvégre az az ö gyereke is, nemcsak az anyáé!
Attól tartok nekem már nem lenne a férjem:-))
Az enyém nem kritizál, megcsinál, amit kérem, foglalkozik a kicsivel és naggyal és dolgozik.
Én is elintézem a dolgokat, főzök stb..
Amúgy csak merjen emnnegm valaki kritizálni,nem vagyok az a nem visszaszólós fajta.
(amúgy majdnem 19 éve vagyunk együtt, papír nélkül)
mi is együtt neveljük a kisfiunkat. Ha valami eszembe jut (például a fürdetés idejének áttétele más időpontra), akkor azt együtt vitázzuk meg, hozunk fel pro és kontra érveket, aztán döntünk. Volt már olyan, hogy 37,6 volt a láza, mert előtte kisírta magát és a párom lebeszélt a lázkúpról és végül magától visszament 36,9-re (örülök, hogy lebeszélt). Van, hogy azt is megkérdezem, hogy melyik ruhát adjam szerinte a kicsire, ha vendégségbe megyünk. De rendszerint nem szól bele, mikor mi van rajta, túl van-e öltöztetve, vagy sincs. Most például azon vitázunk, hogy melyik templomban legyen megkeresztelve. Maximálisan kiveszi a részét a gyerekkel kapcsolatos dolgokból.
Ne vitázzatok, inkább egy ideig mindenről kérd ki a véleményét, aztán meglátod, mire juttok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!