Anyukák, apukák: milyen gyerekekkel kapcsolatos blog érdekelne titeket?
Engem elsősorban a saját gyermekem korosztályával (3 év) vagy attól kicsit idősebb gyermekekkel kapcsolatos dolgok szoktak érdekelni.
Hiányolnék pl. egy heti hagy havi programösszefoglalót (pl. Bp-en- mert itt élünk- hová lehet elmenni adott hétvégén, web, ár, megközelíthetőség): most én szoktam magamnak excelben készíteni ilyeneket és megosztom ismerősökkel. Van néhány programportál, de ott nem lehet szűrni direkt a 3 év körülire- ezt inkább csak egy édesanya tudja elkészíteni, akinek van ilyen korú gyermeke.
Esetleg intézményekről (óvoda, iskola, egyéb szabadidős helyek) vélemény, értékelés, bemutatás.
Életkori sajátosságok összefoglalása- esetleg saját élménnyel (pl. dackorszak a blog írójának családjában), szívesen olvasnék különböző mesekönyvek, képességfejlesztők, kiadványok értékelését, elérhetőségét, árainak összehasonlítását több hasonló szülőtől.
A gyermekemmel, családunkkal kapcsolatos, vagy bennünket közvetve, közvetlenül érintő jogszabályváltozások összefoglalása (ilyet szoktam negyedévente csinálni, de csak felületesen): akár családtámogatási rendszer változása, akár közoktatási törvény módosítása, de esetleg családjogi, polgári jogi idevágó érdekességek is
nagyjából ennyi jutott eszembe, neked milyen terveid vannak?
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!