Mennyire zavarna teged ha anyosod kerned meg arra hogy amig te a boltba elmesz addig a gyerekkel legyen a jatszoteren es o a te megkerdezesed nelkul hozna megaval a sajat anyjat is?!
Nem mondanam hogy jo a kapcsolatom veluk. Sokaig a tarsasagukat sem kerestem,csak most kezdtem el ahogy a fiam 3 eves lett es eleg eleven,gyorsabban megjarom egymagam a boltokat.
Amikor elsonek kertem meg eljott egyedul,mire visszaertem a boltol az anyja is ott viritott..
Kovetkezo alkalomkor mar ugy jott hogy hozta magaval...
Ti a helyembe hogy reagalnatok?
Zavarna titeket egyaltalan?
Szova tennetek?
Vagy egyszeruen csak tobbet nem biznatok rajuk a gyereket es ennyivel lezarnatok?
Megmondanám anyósod helyében, hogy oké, akkor innentől kezdve viszed magaddal a gyereket.
Tudod, nem kötelező ingyen bébiszitterként tekinteni rá, te mégis ezt teszed, aztán meg puffogsz, amiért az anyját is magával viszi.
Tehat eddig le se toljtad anyosodat, de most , hogy egy neveletlen kis görcsöt neveltel akitol vasarolni se lehet igy mar jó , hogy odadobhatod neki a gyereket. De azert nehogymar a dedi is jojjon na azt mar nem hat hogy is kepzeli ....
Te beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!