Anyósék megkérdezés nélkül közel költöznek a gyerekekhez?
Barátnőméknél ez most jelentleg a szituáió:
Barátnőm anyósáék eddig 150 km-re laktak,de rendszeresen találkoztak,a kapcsolat "átlagos",jó.Az anyósék bejelentették,hogy árulják a házat és egy városba,kb ugyanazon a környéken néztek ki lakást,ahol barátnőmék is laknak.
A fiúk sem örül igazán,jelezték is,de kb nem érdekli őket.
Felnőtt emberek nyilván oda költöznek,ahova akarnak,de szerintem ez olyan furcsa.Nyugdíjasok,elhiszem,hogy jól esik nekik mondjuk a gyerekük,menyük közelében lenni,de nem gondolom,hogy ennek ez a helyes módja.
Ti mit gondoltok erről?
Egyetértek!
Csak nekem is vannak gyerekeim,úgy gondolom látni kell,hogy ez egy konkfliktus forrás bőséggel a pár között,a szülő gyerek között stb.
Miért nem lehet erről normálisan kommunikálni,igényt felmérni stb.
Valahol olyan önzőség ez nekem
Húzz az a gyerekvállalás kategóriába, ahol napi szinten megy a panaszkodás, hogy munka miatt messze mellett költözni, nincs senki, aki tudna segíteni, mert nincsenek ott pl a nagyszülők.
Döbbenet, mennyire más ez a két kategória.
Az mondjuk tényleg fura, hogy ilyen nagy horderejű dolgot nem beszél meg valaki a saját gyerekével, de lehet, hogy ezzel meglepetést akartak okozni nekik.
Sajnos előfordulhat, hogy válás lesz a vége; sok esetet lehet olvasni, hogy a friss házasok 2 utcával arrébb laktak anyóséktól, azok mindenbe belepofáztak, majd a pár elköltözött jó messzire, és ez a távolság normalizálta a viszonyt. Náluk valószínűleg pont fordítva lesz, vagyis a közelköltözés fogja a viszonyt elmérgesíteni, mert egy idő után anyóst nem lehet majd kontrollálni. Kezdve ott, hogy ki fogja követelni a kulcsot a pár lakásához, mondván bármi történhet, jobb, ha van bejárásuk a pár házába is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!