Anyósék megkérdezés nélkül közel költöznek a gyerekekhez?
Barátnőméknél ez most jelentleg a szituáió:
Barátnőm anyósáék eddig 150 km-re laktak,de rendszeresen találkoztak,a kapcsolat "átlagos",jó.Az anyósék bejelentették,hogy árulják a házat és egy városba,kb ugyanazon a környéken néztek ki lakást,ahol barátnőmék is laknak.
A fiúk sem örül igazán,jelezték is,de kb nem érdekli őket.
Felnőtt emberek nyilván oda költöznek,ahova akarnak,de szerintem ez olyan furcsa.Nyugdíjasok,elhiszem,hogy jól esik nekik mondjuk a gyerekük,menyük közelében lenni,de nem gondolom,hogy ennek ez a helyes módja.
Ti mit gondoltok erről?
19-es teljesen jól kifejtette a miérteket. (Itt meg mindenki kb. játssza az értelmi fogyatékost.)
Ha nem tetszik Pesten, miért költözik pont teszem azt Szentgotthárdra? Miért nem megy Tatára, ha kisvárosba vágyik?
Persze, hogy köze van hozzá a felnőtt gyerek hollétének, ne játsszuk már az eszünket.
Csak rögtön gyanússá válik, hogy miért pont ugyanabba a városba, miért pont arra a környékre?
Mert te biztosan szívesebben mész oda, ahol a kutyát nem ismered, mint oda, ahol az unokáid vannak.
viszont nem tudom miért kell titkolni
Nem titkolták, elmondták. csak nem kértek hozzá engedélyt.
Nem, én legszívesebben nem megyek sehová, hanem maradok ott, ahol mindent és mindenkit ismerek, és évtizedek óta odaszoktam, megfelel nekem. Középkorú/idősödő emberek általában már nyomós okkal sem nagyon veszik rá magukat a költözködésre, nemhogy "csak úgy".
Igazából az első kérdés az, hogy egyáltalán miért költöznek bárhová is. Vajon költözésre adnák-e a fejüket akkor is, ha a gyerekek nem ott, a távolabbi településen élnének, hanem tőlük 15 perc gyalogútra? Esélyes, hogy akkor nem lenne mehetnékjük.
"Téged ez miért izgat annyira?
Ha a barátnődnek nem tetszik, nyissa ki a száját az anyósa felé.
Neked meg semmi közöd hozzá!" Azért mert a kérdező problémája ez, csak nem merte kiírni, tudta, hogy fog kapni pár neki nem tetsző választ. Amúgy megértem.
Ohh ez semmi!
Nekem kitalalta milyen jo moka lenne egy tarsashazba koltoznunk mellejuk. Es majd unokazhat amikor csak o akar. Mert raer. :)
A valaszunk NEM volt.
Én azt hittem a házukba költöznek be..
Vagy a város az övék??
Mikor meghalnak majd megy a sìrás.
Az ember esze megáll valaki ennyire ne szeresse a szüleit. Egy házba Soha de így ...
De az jò volt ,hogy felnevelték neki a férjét ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!