Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósék megkérdezés nélkül...

Anyósék megkérdezés nélkül közel költöznek a gyerekekhez?

Figyelt kérdés

Barátnőméknél ez most jelentleg a szituáió:

Barátnőm anyósáék eddig 150 km-re laktak,de rendszeresen találkoztak,a kapcsolat "átlagos",jó.Az anyósék bejelentették,hogy árulják a házat és egy városba,kb ugyanazon a környéken néztek ki lakást,ahol barátnőmék is laknak.

A fiúk sem örül igazán,jelezték is,de kb nem érdekli őket.

Felnőtt emberek nyilván oda költöznek,ahova akarnak,de szerintem ez olyan furcsa.Nyugdíjasok,elhiszem,hogy jól esik nekik mondjuk a gyerekük,menyük közelében lenni,de nem gondolom,hogy ennek ez a helyes módja.

Ti mit gondoltok erről?

2022. ápr. 12. 23:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
54%

19-es teljesen jól kifejtette a miérteket. (Itt meg mindenki kb. játssza az értelmi fogyatékost.)

Ha nem tetszik Pesten, miért költözik pont teszem azt Szentgotthárdra? Miért nem megy Tatára, ha kisvárosba vágyik?

Persze, hogy köze van hozzá a felnőtt gyerek hollétének, ne játsszuk már az eszünket.

2022. ápr. 13. 12:14
 22/35 anonim ***** válasza:
28%

Csak rögtön gyanússá válik, hogy miért pont ugyanabba a városba, miért pont arra a környékre?

Mert te biztosan szívesebben mész oda, ahol a kutyát nem ismered, mint oda, ahol az unokáid vannak.

2022. ápr. 13. 15:26
 23/35 anonim ***** válasza:
78%

viszont nem tudom miért kell titkolni

Nem titkolták, elmondták. csak nem kértek hozzá engedélyt.

2022. ápr. 13. 15:27
 24/35 anonim ***** válasza:
62%

Nem, én legszívesebben nem megyek sehová, hanem maradok ott, ahol mindent és mindenkit ismerek, és évtizedek óta odaszoktam, megfelel nekem. Középkorú/idősödő emberek általában már nyomós okkal sem nagyon veszik rá magukat a költözködésre, nemhogy "csak úgy".

Igazából az első kérdés az, hogy egyáltalán miért költöznek bárhová is. Vajon költözésre adnák-e a fejüket akkor is, ha a gyerekek nem ott, a távolabbi településen élnének, hanem tőlük 15 perc gyalogútra? Esélyes, hogy akkor nem lenne mehetnékjük.

2022. ápr. 13. 16:07
 25/35 anonim ***** válasza:
34%
"Barátnőméknél ez most jelentleg a szituáió:" Nálad ez a szituáció. Miért kell így kiírni egy kérdést?
2022. ápr. 13. 18:14
 26/35 anonim ***** válasza:
66%

"Téged ez miért izgat annyira?

Ha a barátnődnek nem tetszik, nyissa ki a száját az anyósa felé.

Neked meg semmi közöd hozzá!" Azért mert a kérdező problémája ez, csak nem merte kiírni, tudta, hogy fog kapni pár neki nem tetsző választ. Amúgy megértem.

2022. ápr. 13. 18:15
 27/35 anonim ***** válasza:
60%
Írd le 100x egymás után: fiuk.
2022. ápr. 13. 20:01
 28/35 anonim ***** válasza:
25%
Egyszer lenne egy jó és pozitív anyós/menny poszt
2022. ápr. 13. 20:50
 29/35 anonim ***** válasza:
92%

Ohh ez semmi!

Nekem kitalalta milyen jo moka lenne egy tarsashazba koltoznunk mellejuk. Es majd unokazhat amikor csak o akar. Mert raer. :)

A valaszunk NEM volt.

2022. ápr. 14. 00:24
 30/35 anonim ***** válasza:
15%

Én azt hittem a házukba költöznek be..

Vagy a város az övék??

Mikor meghalnak majd megy a sìrás.

Az ember esze megáll valaki ennyire ne szeresse a szüleit. Egy házba Soha de így ...

De az jò volt ,hogy felnevelték neki a férjét ..

2022. ápr. 14. 04:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!