Anyósék megkérdezés nélkül közel költöznek a gyerekekhez?
Barátnőméknél ez most jelentleg a szituáió:
Barátnőm anyósáék eddig 150 km-re laktak,de rendszeresen találkoztak,a kapcsolat "átlagos",jó.Az anyósék bejelentették,hogy árulják a házat és egy városba,kb ugyanazon a környéken néztek ki lakást,ahol barátnőmék is laknak.
A fiúk sem örül igazán,jelezték is,de kb nem érdekli őket.
Felnőtt emberek nyilván oda költöznek,ahova akarnak,de szerintem ez olyan furcsa.Nyugdíjasok,elhiszem,hogy jól esik nekik mondjuk a gyerekük,menyük közelében lenni,de nem gondolom,hogy ennek ez a helyes módja.
Ti mit gondoltok erről?
Azt gondolom, hogy semmi közöd hozzá. Egy anyósnál - akiről csak annyit tudunk, hogy közelebb szeretne költözni a gyereke családjához - csak az ilyen orrát más dolgába beleütő "barátnők" a rosszabbak. Az úgynevezett barátnőd majd felnőtt nő módjára viselkedik, és meghúzza a saját határait. Az anyósok csak azt tudják idegesíteni meg a nyakára mászni, aki gyenge jellem és eltűr mindent.
De ha szerinted is jó a kapcsolat, miért kell bogarat tenni a "barátnőd" fülébe, és már most tüzelni az anyósáék ellen?
Vagy vállald fel, hogy rólad és a saját anyósodról szól a kérdés, vagy más emberek élete helyett foglalkozz a sajátoddal.
Anyám kitalálta, hogy a mára már lakhatatlan kis házba költözik, ami a kertes házunk udvarán van, abban laktunk amíg építkeztünk.
Csak azóta elhanyagoltuk, mert örültünk, hogy az új építésű házunkat beköltözhetővé tettük.
A kis házban tönkrement a gázkonvektor, elfagyott a vízvezeték, beázott, az ősrégi nyílászárók tönkrementek, esnek ki a tokból.
Több millió rendbe tenni.
Erre anyám: hát hogy hagyhattuk így tönkremenni, nem gondoltuk, hogy jó lesz arra, hogy ő idejöjjön.
Azt hittem dobok egy hátast.
A válszom nem releváns, de a poszt kapcsán eszembe jutott és olyan jó, hogy leírhattam.
Miert talan engedelyt kene kerni a sajat gyereketol hogy a kozelebe koltozhessen?
Azt senki nem nezi az unokaknak jo lesz e? Mert szerintem igen
Gondolom szeretik a mamajukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!