Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósék megkérdezés nélkül...

Anyósék megkérdezés nélkül közel költöznek a gyerekekhez?

Figyelt kérdés

Barátnőméknél ez most jelentleg a szituáió:

Barátnőm anyósáék eddig 150 km-re laktak,de rendszeresen találkoztak,a kapcsolat "átlagos",jó.Az anyósék bejelentették,hogy árulják a házat és egy városba,kb ugyanazon a környéken néztek ki lakást,ahol barátnőmék is laknak.

A fiúk sem örül igazán,jelezték is,de kb nem érdekli őket.

Felnőtt emberek nyilván oda költöznek,ahova akarnak,de szerintem ez olyan furcsa.Nyugdíjasok,elhiszem,hogy jól esik nekik mondjuk a gyerekük,menyük közelében lenni,de nem gondolom,hogy ennek ez a helyes módja.

Ti mit gondoltok erről?

2022. ápr. 12. 23:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
45%
Az én anyosomek a lanyaekhoz akarnak költözni. Sogorom abszolút rosszul van az ötlettől. Megertem. Na ha hozzanak akarnának költözni úgy összevesznek vele ahogy elő van írva. Mert az én anyósom egy nárcisztikus személyiség. Ha valaki véletlenül ellent mond neki, akkor kiabálva próbál rád erőltetni mindent! Mindennek úgy kell lennie ahogy ő akarja. És a legnagyobb baj, hogy a családja sem mer neki ellent mondani. Engem azért utal, mert én vagyok az egyetlen, aki ha nem ért vele egyet hangot ad neki
2022. ápr. 16. 08:32
 32/35 anonim ***** válasza:
20%

Azt gondolom, hogy semmi közöd hozzá. Egy anyósnál - akiről csak annyit tudunk, hogy közelebb szeretne költözni a gyereke családjához - csak az ilyen orrát más dolgába beleütő "barátnők" a rosszabbak. Az úgynevezett barátnőd majd felnőtt nő módjára viselkedik, és meghúzza a saját határait. Az anyósok csak azt tudják idegesíteni meg a nyakára mászni, aki gyenge jellem és eltűr mindent.

De ha szerinted is jó a kapcsolat, miért kell bogarat tenni a "barátnőd" fülébe, és már most tüzelni az anyósáék ellen?

Vagy vállald fel, hogy rólad és a saját anyósodról szól a kérdés, vagy más emberek élete helyett foglalkozz a sajátoddal.

2022. ápr. 16. 10:43
 33/35 anonim ***** válasza:
73%

Anyám kitalálta, hogy a mára már lakhatatlan kis házba költözik, ami a kertes házunk udvarán van, abban laktunk amíg építkeztünk.

Csak azóta elhanyagoltuk, mert örültünk, hogy az új építésű házunkat beköltözhetővé tettük.

A kis házban tönkrement a gázkonvektor, elfagyott a vízvezeték, beázott, az ősrégi nyílászárók tönkrementek, esnek ki a tokból.

Több millió rendbe tenni.

Erre anyám: hát hogy hagyhattuk így tönkremenni, nem gondoltuk, hogy jó lesz arra, hogy ő idejöjjön.

Azt hittem dobok egy hátast.

A válszom nem releváns, de a poszt kapcsán eszembe jutott és olyan jó, hogy leírhattam.

2022. ápr. 17. 13:58
 34/35 anonim ***** válasza:
75%
Hat ha mindkét felet zavarja, meg kell beszélni, hogy ez nem azt jelenti, hogy innentől minden másnap náluk fognak lógni.
2022. ápr. 17. 15:33
 35/35 anonim ***** válasza:
20%

Miert talan engedelyt kene kerni a sajat gyereketol hogy a kozelebe koltozhessen?

Azt senki nem nezi az unokaknak jo lesz e? Mert szerintem igen

Gondolom szeretik a mamajukat

2022. ápr. 18. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!