Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire zavarna teged ha...

Mennyire zavarna teged ha anyosod kerned meg arra hogy amig te a boltba elmesz addig a gyerekkel legyen a jatszoteren es o a te megkerdezesed nelkul hozna megaval a sajat anyjat is?!

Figyelt kérdés

Nem mondanam hogy jo a kapcsolatom veluk. Sokaig a tarsasagukat sem kerestem,csak most kezdtem el ahogy a fiam 3 eves lett es eleg eleven,gyorsabban megjarom egymagam a boltokat.

Amikor elsonek kertem meg eljott egyedul,mire visszaertem a boltol az anyja is ott viritott..

Kovetkezo alkalomkor mar ugy jott hogy hozta magaval...

Ti a helyembe hogy reagalnatok?

Zavarna titeket egyaltalan?

Szova tennetek?

Vagy egyszeruen csak tobbet nem biznatok rajuk a gyereket es ennyivel lezarnatok?

2024. jún. 22. 14:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
10, ó, már készül a mese, a dédi koszos, a dédi büdös, a dédi hangos, a dédi maga a patás ördög...
2024. jún. 22. 16:30
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
21es igen és a nagyival együtt gyerekeket esznek vasárnapi ebédre emellett egész gyerekkorában szexuálisan bántalmazta a fiát és a kérdezőről is hazugságokat terjesztett:-D
2024. jún. 22. 16:33
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi ezzel a problémád. Ennél nagyobb gondod sose legyen...
2024. jún. 22. 16:41
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna
2024. jún. 22. 16:49
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Orulhetunk mostanaban, ha az emberek megerik a dedunoka szuleteset. Ferjem nagymamaja 3 honapja hunyt el, kozel 93 evesen, 4 dedunokajat ismerte, sajnos a kislanyomat nem varta meg (akkor voltam 4 honapos terhes).

Amikor anyukam nagymamaja halt meg, az 5 dedunokajabol 4 mar nagyobb volt. Egy fiatal felnott, ketto kamasz, egy kistini, egy ovodas.

2024. jún. 22. 17:05
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Abból kiindulva hogy velünk lakik a dédi és folyamatosan vigyáz a lányomra és imádják egymást nekem semmi problémám nem lenne ezzel a helyzettel.
2024. jún. 22. 18:36
 27/37 anonim ***** válasza:
87%

Tehát te magad sem bírsz egymagad a gyerekeddel, de felháborít, ha a nálad idősebb anyós segítséget kér a gyereked pesztrálásához...

Mily meglepő,hogy csak most kezdted a társaságukat keresni, hogy segítségre szorulsz 🙄

Amúgy meg örülj, hogy a gyermekednek nem csak nagyszülője hanem dédszülője is van.

2024. jún. 22. 19:23
 28/37 anonim ***** válasza:
90%
Na mi van kérdező hova tűntél? Fáj hogy nem szidjuk veled együtt az anyóst? Gondolom a te anyád se hozhatja a nagymamádat mert az is zavar ugye?
2024. jún. 22. 19:29
 29/37 anonim ***** válasza:
84%

29

Visszanyalt a fagyi

2024. jún. 22. 19:37
 30/37 anonim ***** válasza:
86%
Szóval eddig leszartad anyóst, de mivel nem tudtad a kölyködet megnevelni, hogy ne uvítson ha boltba kell menni, ingyen bébiszitternek jó? Remélem kamu, mert ha ez igaz, ugyan pacifista vagyok, de félrenéznék, amikor valaki jól pofánvág.
2024. jún. 22. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!