Én apoljam úgy hogy utál?
4 éve mikor össze jöttem a férjemmel, az anyós mindent megtett hogy ne legyünk együtt, sikertelenül. Akárhányszor jött csak közeledett velem. Természetesen a férjem mindig mellettem állt. Na de most aztán tényleg túl lőtt mindenen, ide jött a születés naponta még látta hogy egy nagyon drága kiskutyát vett nekem a férjem, be vágott egy hisztit be csapata maga mögött az ajtót a lépcsőházban akkorát esett hogy eltört a lába. Egyedül él és azt akarja hogy én ápoljam amíg nem tud újra gondoskodni magától, a férjem is ezt akarja, hogy majd háta meg kedvel.
Ti mit tennének? Nekem nincs gusztusom ehhez a boszorkányhoz.
Isten őrizz, hogy keresztbe szalmát csinálj neki! Amennyit ő ad, na annyit adjál!
Én nem ápolnám. Aki első percben ellenségesen áll hozzám, nehogy már én törjem magam, hogy megkedveljen. Még egyszer biztos, hogy nem leszek hülye. Én már eljátszottam a saját anyósommal ezt (hogy ha nyelek nekik, bólogató jános leszek, hátha megszeretnek... Na hát csak jól tönkre tettek lelkileg.) Meg is mondtam a férjemnek, ha netán úgy adná a helyzet, majd ápolgat a sógornő, aki az atyaúristen az anyósomnak, az aranygyerek, maga a tökéletesség aki semmiben nem segít otthon, se a háztartásban, sem anyagilag mert nem is várnak tőle el semmit! Egy nárcisztikus idióta, lelkinyomoronc. Engem bezzeg mindig leszóltak, támogatták a sógornőt abba, hogy levegőnek nézzen, kinevettek engem amikor sírtam miattuk, szájukra vették a családomat is! Na majd ott lesz a tökéletes kislánya, ha kell segíteni, mert én biztos nem! Na ne félj, hogy akkor meg fogja találni a fiát meg engem, mert tudja, hogy a lánya nem fog semmit sem tenni értük! Ja és tőle nem is várja majd annak ellenére sem, hogy öregségéig otthon fog lakni! Csak tudnám, hogy neki ebben mi a jó, hogy az egyik gyerekét tenyerén hordozza, aki arra nem képes hogy ha kinyit egy szekrény ajtót, vissza csukja! A másikat meg elzavarta!
Ápolná a fene.
Kérjen szociális segítőt vagy nem tudom mit a hivatallból/kórházban jelezze, hogy nem tud magáról gondoskodni, vagy fizessen ápolót/segítséget magának.
Az önkormányzatnál lehet igényelni házi segítségnyújtást, ott kérelmezze a banya és téged hagyjon békén!
Nem mennék, az egészen biztos.
45.
Teljesen jogos. Én munka nélkül sem ápoltam volna.
Ápolja az aranybögyörő kisbabája. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!