Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én apoljam úgy hogy utál?

Én apoljam úgy hogy utál?

Figyelt kérdés

4 éve mikor össze jöttem a férjemmel, az anyós mindent megtett hogy ne legyünk együtt, sikertelenül. Akárhányszor jött csak közeledett velem. Természetesen a férjem mindig mellettem állt. Na de most aztán tényleg túl lőtt mindenen, ide jött a születés naponta még látta hogy egy nagyon drága kiskutyát vett nekem a férjem, be vágott egy hisztit be csapata maga mögött az ajtót a lépcsőházban akkorát esett hogy eltört a lába. Egyedül él és azt akarja hogy én ápoljam amíg nem tud újra gondoskodni magától, a férjem is ezt akarja, hogy majd háta meg kedvel.

Ti mit tennének? Nekem nincs gusztusom ehhez a boszorkányhoz.

2024. jún. 14. 10:12
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
24%
Még fel is lökném, hogy törjön el a másik lába is, utána le is köpném. Csak hogy érezze a törődést.
2024. jún. 14. 22:12
 32/47 anonim ***** válasza:
6%

A válaszokat olvasva elképesztő, hogy milyen nőket voltak képesek feleségül venni a férfiak!

Nem hinném, hogy egyedülálló nők írták ezeket a gonoszságtól, gyűlölettől fröcsögő válaszokat? Esetleg egy-két elborult agyú írta mindet?

2024. jún. 14. 22:22
 33/47 anonim ***** válasza:
31%
Viszont ha megteszed legalább nem mondhatja rád senki hogy erre sem voltál képes - na, nekem egyszer mondhatná ezt bárki, őt rúgnám ki az életemből páros lábbal :D
2024. jún. 15. 08:16
 34/47 anonim ***** válasza:
73%
17-es, nem biztos. Barátomnak szigorú ágynuygalom volt, nem kelhetett fel nyolchéten át még mosdóba sem, és még 1,5 évvel később sem teljesen ép a lába. Meggyógyult, de biceg rajta.
2024. jún. 15. 08:18
 35/47 anonim ***** válasza:
94%

32-es, milyen nő vagyok? Olyan, aki nem ápolja a MÁSIK anyját-aját pusztán meg női nemi szervem van?

Bocs, van annak a nőnek saját gyereke, az ő dolga.

Hogy neki nem vaginája van - és? :D

Vagy kötelező! nőnek lenni ahhoz, hogy ápolj egy másik embert, a férfiaknak ez nem megy? Ja, megy, csak valahogy mindig a nőktől várják ezt el.

Hát a francokat.

2024. jún. 15. 08:20
 36/47 anonim ***** válasza:
92%

32

Én meg az ilyen férjeket nem értem. Nagyba megy a majomszeretet anycival, ő a világ közepe, de ápolni már nem akarja. Inkább ápolja szent anycit az a személy, akit anycika a legjobban utál.

Ha tényleg szereti ez a faxom jankó az anyját, akkor miért arra személyre bízza az àpolását akivel kölcsönösen gyűlölik egymást?

A baleset is azért történt, mert az anya királynő bedobott egy hiszti rohamot a menye miatt. Zseniális ötlet, hogy pont ő ápolgassa.

A másik;

Az ilyen anyós is mit képzel? Azt hiszi ő egy felsőbbrendű lény, mert fiú gyereket szült. A fia párja pedig valami alantas féreg, egy semmirekellő, értéktelen, alsóbbrendű lény akinek a neve kuss. Egy ingyen punci akinek ne legyen véleménye, csak ürítésre használja a fia.

Mintha anyci lenne a mindenható földesúr, a menye meg a jobbágy paraszt. Tisztára ilyenek ezek a fiús anyák.

Utána meg csodálkozik hogy a menye nem nyalja ki a seggét.

Ápolni? Még bele is sz4rnék a kajájába mint "A segítség" filmben a fekete csaj 😂

2024. jún. 15. 08:32
 37/47 anonim ***** válasza:
80%

"Max akkor ápold ha te nem dolgozol, a férjed meg igen. Nyilván akkor az van amit ő mond."

???

2024. jún. 15. 11:04
 38/47 anonim ***** válasza:
82%
Baratnom anyosa 3 hete esett el, elszakadt a terdszalagja, ott fetrengett naluk (ahol egy 5honapos kisbaba van) csak mert a szembe lako sajat batyja nem volt hajlando ranezni napi 1x, akivel amugy allitolag joban van. Anyos nem is oreg, 52 eves, nem ertem minek kellett odakoltoztetni hozzajuk. Most kiderult, muteni kell, fogalmam sincs, meddig marad a nyakukon..
2024. jún. 15. 12:15
 39/47 anonim ***** válasza:
91%
Tudod ki ápolná… A végén meg kitalálja majd, hogy elakartad tenni láb alól. Bele ne menj ebbe!
2024. jún. 15. 17:11
 40/47 anonim ***** válasza:
92%
Sok jóindulatú kommentelo irja, hogy meg ki is bekulhettek, de az elettapasztalatom azt mondatja, hogy ez egyáltalán nem valószínű, sőt. A betegség, fajdalom inkabb a rosszat hozza ki, szerintem még sokkal rosszabbul jöhetsz ki a helyzetbol ha apolod. Kitalahat valamit, ezt mondtad azt mondtad, nem jo kajat adtal stb.
2024. jún. 15. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!