Én apoljam úgy hogy utál?
4 éve mikor össze jöttem a férjemmel, az anyós mindent megtett hogy ne legyünk együtt, sikertelenül. Akárhányszor jött csak közeledett velem. Természetesen a férjem mindig mellettem állt. Na de most aztán tényleg túl lőtt mindenen, ide jött a születés naponta még látta hogy egy nagyon drága kiskutyát vett nekem a férjem, be vágott egy hisztit be csapata maga mögött az ajtót a lépcsőházban akkorát esett hogy eltört a lába. Egyedül él és azt akarja hogy én ápoljam amíg nem tud újra gondoskodni magától, a férjem is ezt akarja, hogy majd háta meg kedvel.
Ti mit tennének? Nekem nincs gusztusom ehhez a boszorkányhoz.
A válaszokat olvasva elképesztő, hogy milyen nőket voltak képesek feleségül venni a férfiak!
Nem hinném, hogy egyedülálló nők írták ezeket a gonoszságtól, gyűlölettől fröcsögő válaszokat? Esetleg egy-két elborult agyú írta mindet?
32-es, milyen nő vagyok? Olyan, aki nem ápolja a MÁSIK anyját-aját pusztán meg női nemi szervem van?
Bocs, van annak a nőnek saját gyereke, az ő dolga.
Hogy neki nem vaginája van - és? :D
Vagy kötelező! nőnek lenni ahhoz, hogy ápolj egy másik embert, a férfiaknak ez nem megy? Ja, megy, csak valahogy mindig a nőktől várják ezt el.
Hát a francokat.
32
Én meg az ilyen férjeket nem értem. Nagyba megy a majomszeretet anycival, ő a világ közepe, de ápolni már nem akarja. Inkább ápolja szent anycit az a személy, akit anycika a legjobban utál.
Ha tényleg szereti ez a faxom jankó az anyját, akkor miért arra személyre bízza az àpolását akivel kölcsönösen gyűlölik egymást?
A baleset is azért történt, mert az anya királynő bedobott egy hiszti rohamot a menye miatt. Zseniális ötlet, hogy pont ő ápolgassa.
A másik;
Az ilyen anyós is mit képzel? Azt hiszi ő egy felsőbbrendű lény, mert fiú gyereket szült. A fia párja pedig valami alantas féreg, egy semmirekellő, értéktelen, alsóbbrendű lény akinek a neve kuss. Egy ingyen punci akinek ne legyen véleménye, csak ürítésre használja a fia.
Mintha anyci lenne a mindenható földesúr, a menye meg a jobbágy paraszt. Tisztára ilyenek ezek a fiús anyák.
Utána meg csodálkozik hogy a menye nem nyalja ki a seggét.
Ápolni? Még bele is sz4rnék a kajájába mint "A segítség" filmben a fekete csaj 😂
"Max akkor ápold ha te nem dolgozol, a férjed meg igen. Nyilván akkor az van amit ő mond."
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!