Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy ápoljam anyámat, ha ő...

Hogy ápoljam anyámat, ha ő nem akarja? A pénzét a tesóm kezeli, anyám csak őt szereti. Azt akarja, hogy csak ő ápolja.

Figyelt kérdés

Tudom hogy beteg anyámat el kell látnom,de ha ő nem akarja?

Sosem szeretett.

Segítenétek S.O.S.

2014. jún. 3. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
most anyukád fontos vagy a nyugdija?
2014. jún. 3. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ápolja a tesód, nem? Miért neked kellene? Ha olyan jól megvannak, miért avatkozol közbe?
2014. jún. 3. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod ápolni, ha sosem szeretett? És hogy jön ide a pénz?
2014. jún. 3. 19:48
 4/8 anonim válasza:
Indulásnak elég ha ott vagy a közelében, beszélgess és legyél kedves hozzá. Az idő megmutatja akar e kérni a segitségedből.
2014. jún. 3. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Eddig hol voltál?
2014. jún. 3. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha megoldja a tesóddal akkor miért erőltetnéd rá magad? Látogasd meg rendszeresen és néha ajánld fel a segítséged. Ha agyilag rendben van anyukád, akkor nem értem miért kéne bármit is tenned, ha neki jó a jelenlegi helyzet. Ráadásul én alapból örülnék h nem kell semmit se csinálnom, ha mindig is utált.
2014. jún. 4. 08:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Közel két évig,míg megvolt mindkét lába,én ápoltam anyut.

Addig a nővérem feléje sem jött!

Mivel anyu lábát,már 5-ször vágták,gondoltam segítek tovább.

Mivel minden idős otthont elutasított.

A pénz úgy jött ide,hogy amiket kap,nyugdíj,segély,a láb amputációra pénz sajnos a nővérem,magára is fordítja!

És ez a baj,hogy miért nem anyura!!

De szerintem ez jó neki..

Én lehetek bár milyen kedves,bár milyen jó mégsem vagyok jó!

Persze bánt!

Most már ott tartanak,hogy anyut bezárja a lakásba,mivel anyuhoz olyan pasi járt aki piáltatta,legalábbis erre fogják..

Tegnap előtt anyu reggel 8-tól délután 17-óráig a konyha betonján feküdt,éhesen,bepisilve...

Tudni kell még anyu inzulinos cukorbeteg.

Én azért is érdeklődtem tőletek,mert a törvény bünteti,ha a gyermek nem gondoskodik a szüleiről,de rájöttem így sajnos nem is lehet,főleg,hogy senki nem tud bemenni hozzá! :(

2014. jún. 5. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Így kicsit más a helyzet, ha elzárják. Elsőkörben családsegítőnél kérdezz rá hogy milyen lépések tehetők. Pl. lehet kirendelnének mellé szociális gondozót akit muszáj lenne a nővérednek beengednie. Ha kiderül hogy gátolják a szabadságában akkor akár feljelentés is tehető.
2014. jún. 5. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!