Miért nem szereti az anyám ha főzök?
Figyelj nem kene ennyire megsertodnod talan es akkor mindinki happy lenne.
egyebkent meg lehet hogy siman csak ilyen tipusu az anyukad, vagyis (ne sertodj meg) ilyen kötekedö,ez ellen egy modon tudsz tenni ha eljon az alkalom el kell költöznöd ennyi.
Vgy ami szamodra talan meg borzasztobb hogy siman nem kedveli a sracot! ez a valoszinubb,vagy mind2.de akkor besz@ptad.
Én nem vagyok megsértődve :) Csak próbálok valami megoldást találni, de semmi se jó.
Mostanában valóban nem fényes a viszonyuk, de amikor még nem volt semmi baj, anya akkor is ilyen volt. Bármit csinálni akartam/akarok, ha elakadtam valahol és telefonon megkérdeztem akkor már jajj hagyjam, majd ha hazamegy megcsinálja, de hát így az ember hogy fejlődjön előre, hogy önállósodjon? Mosni se enged mert "elrontom a tervezett sorrendjét"...
Wow! 7-es, ez fantasztikusan néz ki!
De sajnos azt kell mondjam, ha olyan az anyukája, mint az enyém volt (márpedig a leírásból ez jön le), akkor az lesz az első szava, hogy " Jajj! Összekarcoltad késsel a teflonedényt!!! " :D
Kedves kérdező, az egyetlen megoldás a saját konyha :(
Talán azért reagált így, mert spórolós (lehet, van is rá oka, írtad is: "nincs rá pénz"), van kaja a hűtőben, ti meg mást akartok csinálni.
Meg ugye nem értékelted az aznapi főztjét, amivel kapcsolatban megértelek téged is, hiszen ha nem szereted, nem szívesen eszel belőle, de őt is, hiszen nem tud mindig olyan kaját főzni, amit mindenki szeret.
Meg gondolom még az is benne lehet, hogy mindig ő főz, ezért a konyhát valahol a saját felségterületének érzi. Ebből mondjuk visszavehetne szerintem, nyugodtan hagyhatná, hogy te is főzőcskézz egy kicsit, nem pont félkész pizzát, de bármit. Az a házi pizza például nagyon jól néz ki. :P :)
Az enyém is ilyen,sajnos még az se jó neki ha segítek,és együtt csináljuk a kaját,mert érzékeny mindenre....."ezt nem így kell,ezt nem úgy..."
De jelenleg a párommal élek,ő szereti a főztömet.
Lehet ki is próbáljuk majd a linkelt receptet,mert mindketten szeretjük a pizzát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!