Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szereti anyám a...

Miért nem szereti anyám a barátomat?

Figyelt kérdés

Nagyon ellenséges vele,de ezt nekem mondja főleg,pl.csak 10-ig maradhat este,meg mindig kérdezi:lefekszetek? (18 elmultam) .Elég zárkózott,és a tesóm meg engem utál,ergo mindent ami velem kapcsolatos,és befeketít anyám előtt engem is,és a barátomat is. Nagyon rossz. Apám máshol él,ő szereti,jókat beszélgetnek meg minden. A barátom rendes,mértékkel iszik,nem drogozik,dolgozik,nem sokkal idősebb nálam. Most mit csináljak?

Ehhez még hozzátartozik,hogy anyám nem szereti,ha máshova elmegyek,olyan,mintha nem akarja hogy önállósodjak-de akkor meg majd a fején kell hogy éljek(mint a tesóm),erre nem gondol?

Nagyon ki tudnak akasztani a megjegyzéseikkel,nem támogatnak,csak a barátom jó hozzám,őt meg szinte utálják.

Meg mindjárt itt az érettségi meg minden,ez tényleg csak hátráltat,ez a hozzáállás,biztos sikeresebb lennék,ha nem így állnának hozzá.

2009. jan. 27. 18:18
 1/1 anonim válasza:
100%

Szia! Bár én még nem voltam ilyen helyzetben, de én azt tanácsolnám neked hogy próbálj meg beszélni anyukád fejével. Keress egy olyan alkalmat, amikor nyugodtan tudtok beszélni egymással, és magyarázd el neki hogy mennyire bánt a viselkedése. Kérdezd meg tőle hogy konkrétan miért nem kedveli a barátodat. Szerintem inkább az lehet a dologban hogy túlságosan félt téged.

Magyarázd el neki, hogy attól még hogy barátod van, nem fog téged elveszíteni. És természetesen azt is hogy egyszer eljön az az idő amikor el kell téged engednie, és önállóvá válsz. Nem feltétlenül 18 évesen, de valamikor biztos. Ami a szexet illeti, mondd meg neki hogy nincs mitől tartania, mert védekeztek. (Ugye?) Mondd meg neki azt is hogy ez a feszültség rossz hatással van a tanulmányi eredményeidre is. Az ő sem akarhatja hogy emiatt rosszul sikerüljön az érettségid.

Sok sikert!

2009. jan. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!