Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én apoljam úgy hogy utál?

Én apoljam úgy hogy utál?

Figyelt kérdés

4 éve mikor össze jöttem a férjemmel, az anyós mindent megtett hogy ne legyünk együtt, sikertelenül. Akárhányszor jött csak közeledett velem. Természetesen a férjem mindig mellettem állt. Na de most aztán tényleg túl lőtt mindenen, ide jött a születés naponta még látta hogy egy nagyon drága kiskutyát vett nekem a férjem, be vágott egy hisztit be csapata maga mögött az ajtót a lépcsőházban akkorát esett hogy eltört a lába. Egyedül él és azt akarja hogy én ápoljam amíg nem tud újra gondoskodni magától, a férjem is ezt akarja, hogy majd háta meg kedvel.

Ti mit tennének? Nekem nincs gusztusom ehhez a boszorkányhoz.

2024. jún. 14. 10:12
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
95%
Viszonytól függetlenül sem ápolnék anyóst, apóst. Egyrészt ott vannak az ő gyerekei, de még tőlük sem várható el, hogy 0-24-ben ápolják, ha kell. Egy átlagember nem tud megmozgatni egy mozgásképtelen beteget, és nem várható el, hogy bárki feladja ezért a munkáját is. Ezért van háziápolás, és idősek otthona.
2024. jún. 14. 11:20
 12/47 anonim ***** válasza:
94%
HA négy év után is ennyire utál, hogy képes így viselkedni, akkor nem én pitiznék neki, "hátha megkedvel" alapon,. A kedves férjed is tudhatná, hogy ennek semmi értelme, mégjobban nyeregben érezné magát, hogy BÁRMIT megtehet irányodba. Ápolgassa az, akitől ezt elvárhatja, de az nem Te vagy. Körberöhögném. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző...
2024. jún. 14. 11:28
 13/47 anonim ***** válasza:
88%

Azzal kezdődik a félreértés y hogy egy hiszti keretében rád csapta az ajtót és önhibájából elesett, ezért tört el a lába. Neked semmi közöd hozzá, tehát felelősséged sincs benne. Amint bocsánatot kér a műsorért, megtűrném a vendég szobában (ha van ilyen), főznék annyival többet (de semmiképp sem egyedi menüt a nagysasszonynak), a fia meg társalogjon és kísérje budira, ha kell. Egy beteg nyűgös, fáj neki, majd pont ilyen idegállapotban fog barátkozni a menyével, persze.

A minimum, hogy szánja-bánja a viselkedését és a fia pátyolgatja, amíg ott van.

2024. jún. 14. 11:37
 14/47 anonim ***** válasza:
7%

Egy lábtörés nem a világvége, élete során majdnem mindenki elszenved valamilyen csonttörést.

Némi segítségre lesz szüksége amíg fekvőgipszben lesz, de azt gondolom megteszed. Ha nem, akkor majd a férjed megoldja. Utóbbi eset nem biztos, hogy jót tesz a házasságotoknak, de legalább a büszkeségeden nem esik csorba. Megéri?

2024. jún. 14. 11:41
 15/47 anonim ***** válasza:
79%

Pelenkázni és fürdetni kéne, jól értem? Felnőttet biztos hogy soha.

Max kaját készítenék neki én is.

2024. jún. 14. 11:44
 16/47 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy ápolnám... :D
2024. jún. 14. 12:05
 17/47 anonim ***** válasza:
86%

Egy lábtörés miatt senkit sem kell pelenkázni :D Járókerettel ki tud menni a WC-re.

Lehet kapni kádba rakható műanyag széket (pl. IKEÁban) Azon ülve, a törött lábát a kád szélére felrakva (hogy ne folyjon bele a víz a gipszbe) remekül le tud zuhanyozni. Ki-be szállásnál talán segíteni kell, de én azt is megoldottam egyedül. Csökkenteni kellene a családon belüli feszkót, nem növelni, ahogy a válaszadók többsége írja.

2024. jún. 14. 13:16
 18/47 anonim ***** válasza:
91%
Menjen a p*csába 😅
2024. jún. 14. 13:20
 19/47 anonim ***** válasza:
76%
Max akkor ápold ha te nem dolgozol, a férjed meg igen. Nyilván akkor az van amit ő mond. Amennyiben neked is van munkád, miért kéne neked ápolnod? Nem a te anyád. Ápolja a férjed. (Jelentsen ez bármit is egy lábtörésnél.)
2024. jún. 14. 13:22
 20/47 anonim ***** válasza:
9%
Megint egy kérdésnek hazudott panaszkodás. Most mit vársz, hogy írjuk le mekkora paraszt az anyósod?
2024. jún. 14. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!