Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én apoljam úgy hogy utál?

Én apoljam úgy hogy utál?

Figyelt kérdés

4 éve mikor össze jöttem a férjemmel, az anyós mindent megtett hogy ne legyünk együtt, sikertelenül. Akárhányszor jött csak közeledett velem. Természetesen a férjem mindig mellettem állt. Na de most aztán tényleg túl lőtt mindenen, ide jött a születés naponta még látta hogy egy nagyon drága kiskutyát vett nekem a férjem, be vágott egy hisztit be csapata maga mögött az ajtót a lépcsőházban akkorát esett hogy eltört a lába. Egyedül él és azt akarja hogy én ápoljam amíg nem tud újra gondoskodni magától, a férjem is ezt akarja, hogy majd háta meg kedvel.

Ti mit tennének? Nekem nincs gusztusom ehhez a boszorkányhoz.

2024. jún. 14. 10:12
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
3%

Ha van gusztusod ahhoz, akit a világrahozott, és felnevelt, akkor legyen a boszorkány ápolásához is.

Még meg is kedvelhetitek egymást, ha kicsit félreteszitek az ellenségeskedést. :)

Azzal meg mindenki jól járna. Igen, TE is jobban járnál, ha nem gyűlölködnél, csak ehhez valakinek abba kell hagyni, és ez remek alkalom erre.

2024. jún. 14. 10:20
 2/47 anonim ***** válasza:
97%
Ápolná a hétrossebb.
2024. jún. 14. 10:22
 3/47 anonim ***** válasza:
96%

Ápolja a kisfia. Megmondanám neki hogy nem vagyok ápolónő és nem fogok segíteni mert mindig bunkó volt velem. Ápolja csak ő.

Költözzön addig az anyjához ha ennyire gondoskodni akar róla vagy lehet igényelni házi segítségnyújtást is.

Inkább válnék el, de tuti nem ápolnám a szutyok fajtáját.

2024. jún. 14. 10:24
 4/47 anonim ***** válasza:
98%
Hát nagyon kiröhögtem volna az biztos. Egy törött lábon mit kell ápolni? Bevásárolni neki, meg napi 1x ránézni a kisfia is tud. Vagy lehet felbérelni is valakit.
2024. jún. 14. 10:30
 5/47 anonim ***** válasza:
98%
De miért esett rád a választásuk? Mert nő vagy? Vagy te nem dolgozol?
2024. jún. 14. 10:30
 6/47 anonim ***** válasza:
90%

Főzzél egy adaggal többet; demonstrálandó, hogy milyen jó fej vagy. Majd a párod - a Hülye Ötletek Bajnoka - elviszi magával, amikor megy az anyját ápolni.

A kutyusról ne felejtsél el képet küldeni :)

2024. jún. 14. 10:37
 7/47 Metionin ***** válasza:
97%
Ápolná a radai rosseb.
2024. jún. 14. 10:41
 8/47 anonim ***** válasza:
95%

Még ha jó kapcsolatban lennénk sem ápolnék egy mozdulni képtelen fekvőbeteget. Hát persze.

Oldja meg szépen, pl ott a fiacskája, aki olyan nagylelkűen a nyakadba rakta a dolgot. Hát persze, neki könnyű így.

2024. jún. 14. 10:56
 9/47 anonim ***** válasza:
78%
PErsze, HA mozdulni képtelen fekvőbeteg - egyik barátomnak volt olyan komplikált törése, ami miatt nyolchéten át nem kelhetett fel.
2024. jún. 14. 10:58
 10/47 anonim ***** válasza:
9%

Ahogy írták korábban egy törött lábbal azért talán nincs akkora gond

Azt hogy megkedvelnétek egymást azt nem hiszem bár ki tudja

Viszont ha megteszed legalább nem mondhatja rád senki hogy erre sem voltál képes illetve ha nagyon nem megy akkor ott hagyod ápolja más

2024. jún. 14. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!