Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nők, amit anyósotoktól elvárto...

Nők, amit anyósotoktól elvártok, ti is betartjátok vele szemben?

Figyelt kérdés

Pl: nem véleményezel, nem szólsz bele abba, amit csinál? Ha előírod, mikor mehet hozzátok, te is csak akkor mész, mikor ő hív?

Ez a kérdés csak azokra a menyekre vonatkozik, akik így tesznek. Aki normális kapcsolatban él az anyósával, nem kell külön leírni, én is tudom, hogy van ilyen.

jún. 12. 23:39
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
43%

27-es vagyok.

Szerintem abban semmi rossz nincs, hogy nem csinálok olyat amit én sem szeretném, hogy ő csináljon nálam. Itt persze nem arra gondolok, hogy nem segítek neki valamiben ha megkér. Inkább ezt arra értettem, hogy nem állok neki pakolni (úgy értem átrendezni a szobát) nála vagy belepofázni abba, hogy ez-az nem jó és ehelyett másnak kéne lennie valaminek, nem fikázok semmit le ami nála van. Azt hiszem azzal sincs semmi baj, hogy ha felhív azzal, hogy xy milyen szemét és elszidja mindennek és én nem adom alá a lovat. Ilyen dolgokra értettem amit leírtam! A látogatásnak megvan az oka, hogy miért jönnek annyit és miért maradnak annyit amennyit. Nekik is dolguk van, nekünk is.

jún. 19. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!