Nők, amit anyósotoktól elvártok, ti is betartjátok vele szemben?
Pl: nem véleményezel, nem szólsz bele abba, amit csinál? Ha előírod, mikor mehet hozzátok, te is csak akkor mész, mikor ő hív?
Ez a kérdés csak azokra a menyekre vonatkozik, akik így tesznek. Aki normális kapcsolatban él az anyósával, nem kell külön leírni, én is tudom, hogy van ilyen.
Haha. 20 éve edukáljuk anyósékat, hogy ne állítsanak be váratlanul, és még az előző lakásban ne jöjjenek be a saját kulcsukkal, amikor mi is otthon vagyunk.
Én ennek megfelelően minden egyes alkalommal, amikor beugrom hozzájuk, megállok a kapuban, és ráfekszem a csengőre. És megvárom, amíg agyvérzésközeli állapotban kiordítanak, hogy nyitvavaaaaaaan, minek csöngetsz?!?!?! 3:)
"Ha előírod, mikor mehet hozzátok, te is csak akkor mész, mikor ő hív?"
Tudod ezzel az a bibi, hogy a kapcsolat asszimetrikus. Az anyós lehet, hogy csöppet sem kíváncsi a bunkó menyére, de attól még az unokáját imádja. A menynek tökéletes lenne, ha sose találkoznának. Az anyós sem vágyna önmagában a menye társaságára, de az unokájával szeretne együtt lenni. Innentől kezdve tehát az anyós zsarolható.
#14-re:
Ez igaz, de sok nő úgy csinál, mintha a gyereket illető dolgokban ő lenne a főparancsnok, és ő megtilthatja, hogy a párja a gyereket ide vagy oda elvigye.
Jogilag kétségtelen, hogy az apának ugyanannyi joga van elvinni a saját szüleihez a gyerekét, mint az anyának a magáéhoz. De sokszor az anyák ezt nem így képzelik, amiből csúnya veszekedések lehetnek.
Nekem pl eszem ágában nem lenne olyanokat megcsinálni, amit exem anyja művelt, szóval elvárok-e egy alap illemet BÁRKITŐL? Igen.
Amit, ha nem tart be, akkor nem jön hozzánk, akkor sem, ha a pasi fejre áll, ugyanis nem neki ugat be mindenre, hanem nekem, amit viszont nem tűrök a saját lakásban.
A vőlegényem anyja hálisten normális.
13-as, van a gyereknek apja, majd ő szépen viszi a saját anyjáékhoz, de én csak mert van egy gyerekünk nem vagyok köteles eltűrni, hogy az anyóspajti átjöjjön ÉS persze mindenre megjegyzsét tegyen. Hogyne.
Nem, nem jön át. Unokázik szépen náluk, ahová a fia elviszi.
Normális kapcsolat esetén semmi gáz - de akkor is alap, hogy szól legalább egynappal előtte -, de ahol anyós vagy a saját anyám! szeret beleugatni az életembe (nekem pl pont ilyen az anyám, tízéve nem lépte át a lakásunk küszöbét), olyan embert nem hívok magamhoz, akkor sem, ha kiveri a balhét.
Hozzank nem szokas csak ugy beugrani, mindenkitol elvarom, hogy szoljon elotte. Es en is igy teszek.
Igen, en se megyek hivatlanul az anyoshoz.
Es tok normalis a kapcsolatunk, semmi problemank nincsen amugy :D
Es nem, nem szolunk bele egymas dolgaiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!