Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nők, amit anyósotoktól elvárto...

Nők, amit anyósotoktól elvártok, ti is betartjátok vele szemben?

Figyelt kérdés

Pl: nem véleményezel, nem szólsz bele abba, amit csinál? Ha előírod, mikor mehet hozzátok, te is csak akkor mész, mikor ő hív?

Ez a kérdés csak azokra a menyekre vonatkozik, akik így tesznek. Aki normális kapcsolatban él az anyósával, nem kell külön leírni, én is tudom, hogy van ilyen.

jún. 12. 23:39
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%

Most akkor mi a kérdés? Aki normális kapcsolatban él az anyóssal ne írjon, aki így tesz az írjon - most mi van?

Aki elvár de saját maga nem tesz így az pedig minek írjon, hogy utána jól beolvass neki, vagy miért?

Ha leírnál egy konkrét problémát, könnyebb lenne segíteni.

jún. 12. 23:53
 2/31 anonim ***** válasza:
62%

Micsoda bugyuta kérdés vagy most provokálsz?

Ki a fenét érdekli, hogy az anyós mit hogyan csinál?

Persze ő mindent és mindenkit irányítana a nagy eszével, de semmi olyat nem tud, ami példaértékű lenne.

Csak az ostoba észosztás megy.

Mi az, hogy előírom mikor jöhet? Mindenki, csak akkor jöjjön, ha hívom. Igen, a saját anyám is.

Már nem tartom egyikkel sem kapcsolatot. Nincs egymáshoz járkálás.

jún. 13. 00:24
 3/31 anonim ***** válasza:
95%
Alapból nem szoktam olyan dolgokba beleszólni amik nem engem érintenek. Max ha kérdeznek. Nyilván "előírom" (megbeszéljük) hogy mikor jöhet hozzánk, nem szobanövény vagyok hogy egész nap itthon üljek hátha betoppan valaki. És igen, én sem járkálok át random hozzájuk. Szerintem mondjuk ez a normális kapcsolat. Nem csak anyós-meny között hanem úgy általánosságban minden ember között. Az a nem normális ha valaki mindenbe beleszól meg hívatlanul beállít.
jún. 13. 00:30
 4/31 Katona Dius ***** válasza:
88%
Nekünk normális a kapcsoltunk. Nem ütjük bele a dolgunkat a másik dolgába, de megbeszéljük a dolgokat. Tanácsot adunk egymásnak, ha olyan van vagy kikérjük amásik véleményét. Aztán vagy megfogadjuk, vagy nem. Fel szoktuk hívni egymást, ha megyünk a másikhoz, hogy otthon vagy-e, ráérsz-e. Mindketten kaotikus munkarendben dolgozunk, így sosincs fix idő, amikro otthon vagyunk. Igazából nekem anyósommal jobb a viszonyom, mint anyámmal. Pedig anyámat is szeretem, csak ő az a másik dolgába beleokoskodó fajta.
jún. 13. 01:16
 5/31 anonim ***** válasza:
48%
Én nem tartom vele a kapcsolatot. Minek?
jún. 13. 02:02
 6/31 anonim ***** válasza:
91%
Miért? Nem ez a normális kapcsolat, hogy nem szólunk egymás dolgába ha kell ha nem és nem toppanunk be váratlanul, csak ha a másik hív vagy felhívtam én, hogy reáér-e? Mert hatalmas bunkóság beállítani "hívatlanul", ha otthon is van, nem biztos, hogy épp vendégeket szeretne fogadni. Én is mindig felhívom, hogy mikor tudunk átmenni, ő is minket, hogy ráérünk, otthon vagyunk? Mert akkor átjönne. Szerencsére az én anyósom normális, velünk és az unokával is, nem csinál olyanokat, mint amiket néha hallok/olvasok, mint pl az egyik barátnőm anyósa, aki a 3hónaposnak(!) túrórudit adott, amig anyuka mosdóban volt (nem lett nagy baj, de akkor is). Az enyém normális, nem szól bele semmibe, nem megy direkt szembe velünk, nem zavarja, nem veszi támadásnak ha valamit mi másképp csinálunk, mint annó ő. Véleménye van, de az mindig segítő szándékú, nem kioktató. Volt amit megfogadtam és volt amit nem. Amik töréspontok szoktak lenni az anyós-meny kapcsolatban azokat megtudtuk ezzel ugrani. De attól még "bejelentkezünk" mielőtt mennénk és nem szólunk bele a másik életébe.
jún. 13. 06:25
 7/31 anonim ***** válasza:
40%

Tök normális a kapcsolatom anyóssal. Szeretem.

Neked mi bajod a tieddel? Anyósszidást vársz? 😆

jún. 13. 07:10
 8/31 anonim ***** válasza:
86%

" nem véleményezel, nem szólsz bele abba, amit csinál? Ha előírod, mikor mehet hozzátok, te is csak akkor mész, mikor ő hív"

Szerintem EZ a normális kapcsolat!

jún. 13. 07:18
 9/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, mi nem szabályozunk semmit. Normális anyósom van. Egy illemszavályt tartunk be, odaszólunk egymásnak, mielőtt átmegyünk.
jún. 13. 07:27
 10/31 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk inverz eset van. Mi gyakran hívjuk őket, fordítva is, mert mindkét oldalon a saját otthonában kényelmesebb fogadni a másikat. Mi két kisgyerekkel jobban ledoglaljuk őket otthon, mint másnál, ahol egyáltalán nem számukra biztonságos módon van már berendezve a ház előtt nekem kicsit se pihentető folyton felügyelni és szabályozni a gyerekeket más házában. Neki is jobb otthon fogadnia minket, mert a kényelmes foteljából figyelheti, ahogy terelem a gyerekeket a nappalijában.

Így minden látogatás valakinek nyűg, ezért elég ritka is.

jún. 13. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!