Nők, amit anyósotoktól elvártok, ti is betartjátok vele szemben?
Pl: nem véleményezel, nem szólsz bele abba, amit csinál? Ha előírod, mikor mehet hozzátok, te is csak akkor mész, mikor ő hív?
Ez a kérdés csak azokra a menyekre vonatkozik, akik így tesznek. Aki normális kapcsolatban él az anyósával, nem kell külön leírni, én is tudom, hogy van ilyen.
Most akkor mi a kérdés? Aki normális kapcsolatban él az anyóssal ne írjon, aki így tesz az írjon - most mi van?
Aki elvár de saját maga nem tesz így az pedig minek írjon, hogy utána jól beolvass neki, vagy miért?
Ha leírnál egy konkrét problémát, könnyebb lenne segíteni.
Micsoda bugyuta kérdés vagy most provokálsz?
Ki a fenét érdekli, hogy az anyós mit hogyan csinál?
Persze ő mindent és mindenkit irányítana a nagy eszével, de semmi olyat nem tud, ami példaértékű lenne.
Csak az ostoba észosztás megy.
Mi az, hogy előírom mikor jöhet? Mindenki, csak akkor jöjjön, ha hívom. Igen, a saját anyám is.
Már nem tartom egyikkel sem kapcsolatot. Nincs egymáshoz járkálás.
Tök normális a kapcsolatom anyóssal. Szeretem.
Neked mi bajod a tieddel? Anyósszidást vársz? 😆
" nem véleményezel, nem szólsz bele abba, amit csinál? Ha előírod, mikor mehet hozzátok, te is csak akkor mész, mikor ő hív"
Szerintem EZ a normális kapcsolat!
Nálunk inverz eset van. Mi gyakran hívjuk őket, fordítva is, mert mindkét oldalon a saját otthonában kényelmesebb fogadni a másikat. Mi két kisgyerekkel jobban ledoglaljuk őket otthon, mint másnál, ahol egyáltalán nem számukra biztonságos módon van már berendezve a ház előtt nekem kicsit se pihentető folyton felügyelni és szabályozni a gyerekeket más házában. Neki is jobb otthon fogadnia minket, mert a kényelmes foteljából figyelheti, ahogy terelem a gyerekeket a nappalijában.
Így minden látogatás valakinek nyűg, ezért elég ritka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!