Mit szólnátok, ha anyósotok első mondata hozzátok az lenne az esküvő után, hogy "köszöntelek a családban"?
Menyasszony voltam. Már 3 éve együtt jártunk, csomót voltam eddig is náluk látogatóban.
Valahogy azt gondoltam, majd boldogságot kíván nekünk.
Örülnék.
Neked mi ezzel a problémád?
Örülnék. Hivatalosan onnantól vagy csaladtag, hogy osszehazasodtatok. Nem kell mindenbe belekötni.
A lanyom barátja pár napja hivatalosan is bekoltozott hozzánk. Kb itt lakik azóta, amióta együtt vannak, de pár hete megkerdezte, bejelentkezhetne e ide. A férjem kitoltotte q szükséges papírokat és "üdvözöllek a csaladban" mondattal adta át őket. Úgy, hogy addig is ha valamiért szóba került ő vagy a lányunk gyerekeink-kent utalt mindkettőre.
Nem szoktam ide írni, de én sem értem, hogy miért okoz ez neked gondot.
A családban csak a férjed édesanyja vagy édesapja köszönthet. Ezzel jelzik, hogy befogadtak a családjukba / családtagnak tekintenek. A többi jelenlevő csak sok boldogságot kívánhat.
Inkább örülj neki, mert szerintem ez kedvesebb, bensőségesebb, mint egy sima "sok boldogságot":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!