Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok, ha anyósotok...

Mit szólnátok, ha anyósotok első mondata hozzátok az lenne az esküvő után, hogy "köszöntelek a családban"?

Figyelt kérdés

Menyasszony voltam. Már 3 éve együtt jártunk, csomót voltam eddig is náluk látogatóban.

Valahogy azt gondoltam, majd boldogságot kíván nekünk.

2024. máj. 12. 15:59
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
75%
Mit szólnék? Nos, én nem tudom hogy mi erre a jó válasz, de én azt mondanám hogy "köszi"!
2024. máj. 12. 19:29
 22/46 anonim ***** válasza:
21%

Elso gondolatom az volt, hogy egyaltalan nem orulnek! Kosz, de nem kell a musor...! A szinjatek. A jatszmak. ;-)

Arrol nem is beszelve, hogy amint elhangzott az ominozus "igen", anyospajti abban a szent pillanatban esett ki a szuk csaladbol, gyengebbek kedveert: NEM TARTOZIK BELE. Ennyi! ;-)

2024. máj. 12. 19:30
 23/46 anonim ***** válasza:
60%
22 ezen mi a színjáték? Egy kedves gesztus szokott lenni, bármilyen furcsa.
2024. máj. 12. 19:34
 24/46 anonim ***** válasza:
22%
23: mondjuk tartsa meg maganak az alszent ven bolond a szoveget es vislekedjen ugy, ahogy kell, kulonben sem vagyok kivancsi ra! Ne jatsza az eszet, mert nevetseges. A fiahoz mentem, nem hozza! Szerencsere. ;-)
2024. máj. 12. 19:45
 25/46 anonim ***** válasza:
33%

Nekem gyerekkorom óta fóbiám ez a "gyerekem lesz" a gyerekem párja is. Emlékszem, mikor tanultam angolul, akkor azt hittem, ez ilyen amerikás baromság, mint a gyerekek szájon csókolása, de nem, magyarban is ott van.

A gyerekeim házasok. Oké.

2024. máj. 12. 19:55
 26/46 anonim ***** válasza:
36%

Mikor fiatal az ember és főleg szerelmes még nagyon megható tud lenni egy ilyen gesztus, aztán sok sok sok évvel később már egészen más a hangzása ahogy visszacseng.

Legnagyobb jótétemény az anyóstól és minden rokontól, ha békénhagyják az ifjú párt.

2024. máj. 12. 20:06
 27/46 anonim ***** válasza:
75%
Az lehet, hogy az anyós még normális családban nőtt fel, a menye meg azt se tudja, milyen az...
2024. máj. 12. 21:22
 28/46 anonim ***** válasza:
70%

""köszöntelek a családban"? ... Valahogy azt gondoltam, majd boldogságot kíván nekünk."

és miből következtetsz arra, hogy nem kíván???

egyáltalán mi a rossz abban, ha valaki valakit köszönt?

amúgy jól vagy?!

2024. máj. 12. 21:37
 29/46 anonim ***** válasza:
60%

Nekem sajnos már nem élt az apósom az esküvőnkkor és eddig a pillanatig nem hallottam róla, hogy ez szokás lenne. A sógornőm mondta nekem ezt a mondatot (egyébként ő mondott köszöntőt is az édesapja helyett) és el is sírtam magam, annyira meghatódtam. Szinte most is hallom a fülemben, ahogy mondja. Nagyon jó érzés volt.

Valamiért a te kérdésedből az sugárzik, hogy te nem örültél ennek. Mi az oka? Elmondanád részletesebben?

2024. máj. 13. 06:49
 30/46 anonim ***** válasza:
21%
Fuh! Hát eléggé felszaladna a szemöldököm. Cigóknál szokás ez a frázis, mert olyan maffiózós és menőnek hiszik. Mintha egy aláírás jelentene a mai világban bármit is.
2024. máj. 13. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!