Közületek van olyan, akinek az anyósa nem örült a fia házasságának, de ott volt az esküvőn?
Az én anyósom. Egyik fia ( 3 van) házasságának sem örült (meg úgy semminek sem a világon).
Én úgy kezeltem, hogy kerültem minél messzebb. Nálam visszafogta magát, mert tudja, hogy ha nagyon felhúz, akkor inkább fél évig felé sem nézünk.
Másik fia házasságát szemforgatva-panaszkodva-kibeszélve ülte végig. Szerencsére nem a menyasszony füle hallatára panaszkodott.
Harmadik fia házasságát már minden pletykával-gonoszsággal próbálta megakadályozni.
Megkeseredett egy nő.
De ez semmi volt ahhoz képest, mikor jöttek az unokák :D
Nem jönne el és kész.
Semmilyen rokon, aki utál engem vagy a páromat. Távol lehet maradni, legalább nekünk sem kerül pénzbe, hogy duzzog a saját hisztije miatt.
Jelen!
Anyósom fekete ruhában jött. Ha láttad már az "Anyád napja" című filmet azt rólunk mintázták!
Nem mosolygott egyáltalán, 8kor este lelépett. Még a többi vendég is megjegyezte.
Mi nem tudtunk az anyós miatt összeházasodni, de ez egy hosszú történet nem mennék bele a miértbe. Sose fogadott el.
Hal istennek már alulról számolja az ibolyát, ha visz rá valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!